Voordelen van wonen in Zeeuws-Vlaanderen

Voordelen van wonen in Zeeuws-Vlaanderen

Heeft u de Belgische nationaliteit? Dan laten we u graag de voordelen van wonen in Zeeuws-Vlaanderen zien!

Samen met Mediadenkers (mediadenkers.com) heeft Van Gassen Vastgoed verschillende video's opgenomen om Belgische zoekers beter te informeren over de mogelijkheden op de Zeeuws-Vlaamse woningmarkt. Dit zijn allemaal korte, functionele video's, zodat de aandacht van de kijker niet kwijtgeraakt wordt. René van Gassen: “Video zorgt ook voor een betere vindbaarheid van onze website en we kunnen het integreren met social media in onze overall communicatie strategie.”

Veel Belgen overwegen op dit moment een woning in Zeeuws-Vlaanderen aan te kopen. Eddy van Gassen: “Dagelijks krijgen wij de vraag wat de gevolgen zijn van een verhuizing naar Nederland. Heeft een Belg bijvoorbeeld ook recht op hypotheekrenteaftrek ondanks dat hij of zij werkzaam is in België? En hoe zit het met verzekeringen en nutsvoorzieningen?”

Het platform bestaat uit vier korte filmpjes: (1) De fiscale voordelen van een verhuizing naar Zeeuws-Vlaanderen, (2) een voorbeeld van de goede staat van Nederlandse woningen, (3) ervaringen van Belgen die recent naar Zeeuws-Vlaanderen zijn verhuisd en (4) sfeerbeelden uit de regio. Neemt u eens een kijkje op ons platform.

Contactgegevens

 

+31 (0) 114 - 68 63 77

 

Hooglandsedijk 12
4589 RW Ossenisse

Privacyverklaring

KvK 66968399
BTW NL 856774893B01