Weer een klant die voor video kiest!

Weer een klant die voor video kiest!

Sinds kort worden er in samenwerking met Jukka Vision ook video's van de woning gemaakt. Een bewegend beeld spreekt en communiceert heel gemakkelijk! Kies ook voor een woningvideo!

Goede foto’s, pakkende teksten, plattegronden, krachtige brochures en video’s van de omgeving. Nu ook video's van de woningen! Deze week koos er wederom een klant voor een woningvideo. Dit keer waren het de eigenaren van Pastoor Boumanstraat 22 te Terhole. René van Gassen: ”Weer een prachtige video, eigenlijk kunt u online bezichtigen. Maar er blijven toch voldoende prikkels over om de woning live te komen bezichtigen." 

Met een woningvideo op internet bieden wij zoekers een unieke mogelijkheid om de woning virtueel te bezichtigen en bereiken we een extra hoge attentiewaarde. Het is bewezen dat de factor beeldmateriaal essentieel is om de aandacht van het grote publiek te trekken en vast te houden. Daarnaast zorgt video voor betere vindbaarheid en is het eenvoudig te gebruiken op social media (e.g. Twitter en Facebook).

Alles om de presentatie naar een zo hoog mogelijk niveau te brengen. Profiteer nu van hoge kortingen op de video's! Want een toppresentatie zorgt voor verkoop! Bel (0114 68 63 77) of mail ons (info@vangassenvastgoed.nl).

Contactgegevens

 

+31 (0) 114 - 68 63 77

 

Hooglandsedijk 12
4589 RW Ossenisse

Privacyverklaring

KvK 66968399
BTW NL 856774893B01