WOZ-waarde te hoog? Dien gratis bezwaar in!

De aanslag gemeentelijke belastingen met daarop de WOZ-waarde van uw woning of bedrijfspand viel weer op uw deurmat. Als u de WOZ-waarde te hoog acht, kunt u via onze module kosteloos bezwaar indienen.

Op basis hiervan betaalt u verschillende belastingen, zoals de onroerendezaak-, waterschaps- en inkomstenbelasting. In veel gevallen is de WOZ-waarde door uw gemeente te hoog vastgesteld.

Hoe maak ik bezwaar tegen mijn WOZ-waarde?

Van Gassen Vastgoed helpt u graag bij het indienen van uw WOZ-bezwaar en we hebben daarom een zogenaamd WOZ-bezwaar intakeformulier samengesteld met onze samenwerkingspartner Previcus. Door het formulier in te vullen kunt u eenvoudig uw WOZ-waarde door ons laten beoordelen. Samen met Previcus, specialisten op het gebied van de WOZ, doen wij de beoordeling en dienen wij het WOZ-bezwaar- of beroepschrift in.

Wat gaat het mij kosten?

Heel eenvoudig: dit kost u niets! Niets als het bezwaar wordt afgewezen en niets als het bezwaar wordt toegekend.

Wanneer moet ik bezwaar maken?

Bezwaar maken tegen de hoogte van uw WOZ-waarde moet binnen 6 weken nadat u de aanslag WOZ-beschikking gemeentelijke belastingen heeft ontvangen. Daarom is het belangrijk dat u zo snel mogelijk uw WOZ-bezwaar indient.

Heeft u nog aanvullende vragen neemt u dan gerust contact op met ons. Wij zijn zeven dagen per week te bereiken van 9u tot 21u op nummer 0114 - 68 63 77.

Contactgegevens

 

+31 (0) 114 - 68 63 77

 

Hooglandsedijk 12
4589 RW Ossenisse

Privacyverklaring

KvK 66968399
BTW NL 856774893B01