Neem plaats in de VGV Whatsapp groep!

Communicatie is van enorm belang. Wij willen u het liefst dagelijks laten weten wat we doen. We proberen dit te laten weten door het gebruik van email, social media, periodieke nieuwsbrieven en direct overleg. Veel communicatie vindt tegenwoordig plaats via email, een communicatiemiddel dat naar onze mening te vaak wordt gebruikt. Whatsapp kan de drempel verlagen!

Whatsapp, een interessant en tevens veel gebruikt middel. Ideaal om kort en snel informatie te delen over nieuwe mogelijkheden, laatste reclame uitingen, acties, woningmarkt gerelateerd nieuws, sponsoringactiviteiten en alles wat nuttig is voor alle klanten. Na een succesvolle pilot met een Whatsapp groep met enkele van onze klanten willen we dit nu verder uitrollen en beschikbaar stellen voor al onze klanten!

Uiteraard zullen wij geen dagelijkse berichten sturen. Ook volgt er geen communicatie over persoonlijke zaken of over een specifieke woning. Algemene en nuttig informatie om u snel op de hoogte te stellen. Voor buurtpreventie worden dergelijke WhatsApp groepen ook al ingezet.

Wij nodigen u uit om deel te nemen aan de groep. Stuurt u simpelweg een berichtje met het nummer wat u hiervoor graag gebruikt. Bedankt!

Contactgegevens

 

+31 (0) 114 - 68 63 77

 

Hooglandsedijk 12
4589 RW Ossenisse

Privacyverklaring

KvK 66968399
BTW NL 856774893B01