Irenestraat Entreehal met trapopgang Het toilet De woonkamer De woonkamer De woonkamer De woonkamer De woonkamer + 28 De woonkeuken De woonkeuken De woonkeuken De bijkeuken De bijkeuken De trapopgang De overloop De slaapkamer De slaapkamer De tweede slaapkamer De tweede slaapkamer De derde slaapkamer De derde slaapkamer De badkamer De doucheruimte in de badkamer De badkamer De hal De achterzijde van de woning De tuin De tuin De tuin De bergschuur De parkeerplaats De eigen parkeerplaats De garage De garage Plattegrond gelijkvloers Plattegrond verdieping Plattegrond bergzolder Plattegrond externe garage
Irenestraat  19
Kloosterzande
€ 185.000  K.K.
Perceelsgrootte: 165 m2 Slaapkamers: 3
Garage: Ja Gebruiksoppervlakte wonen: 94 m2
Bouwjaar: 1957
  • Keurig onderhouden woning op centrale locatie
  • Woonkamer met open keuken
  • Ruime bergschuur/garage én externe garage op loopafstand
  • Eigen parkeerplaats
  • Alle voorzieningen op loopafstand
  • Energielabel D

Korte omschrijving

Doe een virtuele bezichtiging! Wandel rustig online door de woning!

Een keurig huis! Het pand is netjes onderhouden gedurende de afgelopen jaren. De charmante woning, gebouwd in 1957, biedt een gezellige en comfortabele woonomgeving met tal van mogelijkheden. Met een energielabel D en een karakteristieke uitstraling, is dit huis een unieke kans voor wie op zoek is naar een huis centraal in het dorp Kloosterzande.

Tevens tref je een onderhoudsvriendelijke achtertuin met een bergschuur, een vrije achterom, een garage en een parkeerplaats.

De woning staat rustig en erg centraal ten opzichte van alle benodigde voorzieningen, van supermarkt tot sportvelden tot basisschool. Allemaal op loop- en fietsafstand. Wij laten je de woning graag zien. Dat kan bij ons ook in de avond en in het weekend.

Begane grond

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime entreehal met een elegante trapopgang, een praktische toiletruimte en een handige meterkast, samen met een kelder voor extra opslagruimte. De woonkamer is licht en uitnodigend, verbonden met een open keuken die is uitgerust met een 4-pits gasfornuis, een oven en een afzuigkap. Via de keuken heb je toegang tot een handig halletje dat leidt naar de bijkeuken en de tuin.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich drie comfortabele slaapkamers en een badkamer met een wastafel en een doucheruimte. Hier kan je genieten van privacy en ruimte, ideaal voor een groeiend gezin of voor gasten.

Via een vlizotrap kom je op een beloopbare bergzolder, perfect voor het opbergen van seizoensgebonden spullen en extra benodigdheden.

Bijzonderheden

De woning beschikt over houten kozijnen met enkel glas en deels over dubbelglas, waardoor een gezellige sfeer behouden blijft. De woning wordt volledig verwarmd door middel van radiatoren, met verwarming en warm water geleverd door een CV-installatie van Remeha uit 2012. Het buitenschilderwerk is slechts twee jaar geleden volledig vernieuwd, waardoor de woning er keurig uitziet en klaar is om betrokken te worden.

De nette, onderhoudsvriendelijke tuin is voorzien van een grote bergschuur/garage, een vrije achterom en een eigen parkeerplaats aan de achterzijde. Bovendien is er een vrijstaande garage beschikbaar in de zijstraat op loopafstand, wat extra gemak biedt.

Aarzel niet om deze unieke kans te grijpen en maak van deze woning jouw nieuwe thuis!

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen met betrekking tot deze woning? Dat kan. Via het tabblad 'Brochure' kunt u de complete brochure direct aanvragen en downloaden.

Gelieve onderstaand formulier in te vullen om de brochure te downloaden.

* Verplichte velden

REAGEER DIRECT OP DEZE WONING

Contactgegevens

 

+31 (0) 114 - 68 63 77

 

Hooglandsedijk 12
4589 RW Ossenisse

Privacyverklaring

KvK 66968399
BTW NL 856774893B01