Rossinistraat De entreehal Het toilet De woonkamer De woonkamer De woonkamer De woonkamer De woonkamer + 27 De woonkeuken De woonkeuken De eethoek De bijkeuken De bijkeuken De trapopgang en overloop De trapopgang De overloop De slaapkamer De slaapkamer De tweede slaapkamer De tweede slaapkamer De derde slaapkamer De derde slaapkamer De badkamer De badkamer De vierde slaapkamer De vierde slaapkamer De achterzijde van de woning De achterzijde van de woning De tuin De tuin De garage Het straatbeeld Het straatbeeld Plattegrond gelijkvloers Plattegrond verdieping Plattegrond tweede verdieping Plattegrond overkapping
Rossinistraat 13
Hulst
€ 299.500  K.K.
Perceelsgrootte: 193 m2 Slaapkamers: 4
Garage: Ja Gebruiksoppervlakte wonen: 106 m2
Bouwjaar: 1989
  • Modern, instapklaar, 7 zonnepanelen
  • Kindvriendelijke woonomgeving
  • Drie woonlagen via vaste trappen bereikbaar
  • Onderhoudsvriendelijke achtertuin
  • Nabij alle voorzieningen
  • Energielabel C

Korte omschrijving

BIEDEN VANAF PRIJS € 299.500,- K.K.

Doe een virtuele bezichtiging! Wandel rustig online door de woning!

Welkom in de Rossinistraat 13 in Hulst! Deze ruime twee-onder-één-kapwoning met aanbouw, een garage, zonnepanelen en nette tuin biedt het perfecte gezinsleven in een kindvriendelijke woonomgeving. Het pand ligt op een steenworp afstand van alle voorzieningen die je nodig hebt.

Het object beschikt over drie woonlagen. Op de verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig met een moderne badkamer. Op de tweede verdieping bevindt zich een ruime vierde slaapkamer. Aan de achterzijde ligt een keurig, onderhoudsvriendelijk aangelegde achtertuin. Het is heerlijk toeven en ontspannen in de tuin. De woning voldoet aan alle eisen van deze tijd.

Je hebt een eigen oprit om de auto te plaatsen. Met vele faciliteiten op loopafstand, diverse evenementen en een rijk verenigingsleven in de gemeente Hulst is het een fijne plaats om te wonen. In Hulst bevindt zich ook een middelbare school.

Begane grond

Bij binnenkomst betreed je een hal met meterkast, toilet met fonteintje en een handige trapkast. De doorzon woonkamer met open keuken biedt een gezellige leefruimte, compleet met een gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser. De bijkeuken is voorzien van aansluitingen voor witgoedapparatuur en een achterdeur die toegang biedt tot de tuin.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping vind je een overloop met een vaste trap naar de tweede verdieping, evenals drie slaapkamers met laminaatvloeren en een moderne badkamer met douche, dubbel wastafelmeubel, designradiator en een tweede toilet.

Tweede verdieping

De ruime vierde slaapkamer op de tweede verdieping is voorzien van twee dakkapellen, airconditioning en biedt voldoende bergruimte.

Bijzonderheden

De woning verkeert in een nette staat van onderhoud en is voorzien van kunststof en houten kozijnen met dubbel glas, rondom rolluiken en centrale verwarming via een HR combiketel uit 2011.

Met zeven zonnepanelen draagt deze woning ook bij aan een duurzame levensstijl. Buiten tref je een berging, overkapping en een garage met elektrische garagedeur en water en elektra. De onderhoudsvriendelijke tuin is omringd door nette schuttingen, waardoor je in alle rust kunt genieten van de buitenruimte.

Mis deze kans niet om jouw ideale gezinswoning te vinden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen met betrekking tot deze woning? Dat kan. Via het tabblad 'Brochure' kunt u de complete brochure direct aanvragen en downloaden.

Gelieve onderstaand formulier in te vullen om de brochure te downloaden.

* Verplichte velden

REAGEER DIRECT OP DEZE WONING

Contactgegevens

 

+31 (0) 114 - 68 63 77

 

Hooglandsedijk 12
4589 RW Ossenisse

Privacyverklaring

KvK 66968399
BTW NL 856774893B01