Tuinstraat De voordeur De voordeur De entreehal De woonkamer De woonkamer De woonkamer De woonkamer + 32 De woonkamer De gang De woonkeuken De woonkeuken met kantoor De woonkeuken De woonkeuken De woonkeuken Het kantoor Het kantoor De bijkeuken De bijkeuken De gang met trapopgang en toilet De overloop De badkamer De slaapkamer De slaapkamer De tweede slaapkamer De tweede slaapkamer De derde slaapkamer De derde slaapkamer Voorzieningen voor badkamer Voorzieningen voor badkamer De achterzijde van de woning De achterzijde van de woning De tuin De tuin De tuin De overkapping Het straatbeeld Het straatbeeld Plattegrond gelijkvloers Plattegrond verdieping Plattegrond verdieping Plattegrond overkapping
Tuinstraat 17
Hulst
€ 439.000  K.K.
Perceelsgrootte: 288 m2 Slaapkamers: 3
Garage: Nee Gebruiksoppervlakte wonen: 167 m2
Bouwjaar: 1935
  • Perfecte locatie dicht bij stadswallen en centrum
  • Meer dan 160 m2 woonoppervlakte
  • Historische charme, modern comfort, gasloos
  • Recent veel gemoderniseerd
  • Moderne keuken, recent vernieuwd
  • Ruime slaapkamers, luxe badkamer
  • Tuin met overkapping, privacy
  • Energielabel in aanvraag

Korte omschrijving

Wil je in het centrum van Hulst wonen? Op een perfecte locatie, vlakbij de stadswallen, de stadsgracht ‘De Vest’ en alle denkbare voorzieningen bevindt zich deze unieke woning. De woning biedt een prachtige mix van historische charme en modern comfort, met tal van renovaties om een comfortabel en eigentijds woongenot te garanderen.

Het pand beschikt over zeer veel woon- en leefruimte. De entreehal is het hart van de begane grond, waar links de woonkamer en bijkeuken zijn gesitueerd en rechts de riante woonkeuken en een werkkamer. Er is zowel boven de woonkamer als boven de woonkeuken een schitterende verdiepingsvloer. Boven de woonkamer heb je twee ruime slaapkamers, een toilet en een badkamer. Boven de woonkeuken kan je spreken van een klein 'appartement' met woon-, slaap- en badkamer.  

Het object beschikt over een heerlijke achtertuin, geheel onderhoudsvriendelijk. Er is een overkapping en een bergruimte. We laten je graag alle voordelen zien van dit pand!

Begane grond

Bij binnenkomst betreed je een ruime entreehal die toegang biedt tot de woonkamer en eetkamer, maar ook de tuin. Links tref je de gezellige woonkamer, terwijl aan de rechterzijde de woonkeuken met eetkamer en kantoorruimte is gelegen. Met minimale inspanning kan de kantoorruimte worden verwijderd, waardoor er een uitgestrekte woonkeuken ontstaat, ideaal voor het samenbrengen van familie en vrienden. De keuken is voorzien van moderne apparatuur, inclusief een inductiekookplaat, koelkast en oven. Er is ook toegang tot een wijnkelder. Deze keuken is recent volledig vernieuwd. De bijkeuken, met witgoedaansluitingen, spoelbak en veel bergkasten, biedt extra opbergruimte en toegang tot de tuin. Daarnaast is er een hal met trapopgang, die leidt naar het toilet en de kelder.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping boven de woonkamer vind je een overloop, een toiletruimte, een ruime badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel, evenals twee slaapkamers. De slaapkamers zijn keurig ingericht en bieden voldoende ruimte. Deze verdieping is bereikbaar via de vaste trap in de hal.

Boven de woonkeuken bevindt zich een verdieping met woon- en slaapruimte en eigen toilet. Alle voorzieningen voor de inrichting van een badkamer zijn aanwezig. Deze verdieping is bereikbaar via de vaste trap in de eetkamer/woonkeuken.

Bijzonderheden

Een prachtige woning op een perfecte locatie. De woning is geheel voorzien van houten kozijnen en, op één raam na, dubbele beglazing. De woning wordt verwarmd door een pelletkachel, houtkachel en elektrisch. De woning is momenteel gasloos. Echter, de gasleidingen zijn afgedopt. Deze afgedopte leidingen bieden de mogelijkheid om op een later moment weer verbonden te worden met het gasnetwerk, mocht dat gewenst worden in de toekomst. Nieuwe voorzieningen omvatten onder andere een bijna volledig vernieuwd dak, nieuwe fundering, riolering, elektriciteit en gevels.

De tuin, op het oosten, biedt rust en privacy, compleet met een overkapping en bergruimte. Een unieke kans om te wonen in een karaktervolle woning met moderne gemakken! Wij staan zeven dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden of een bezichtiging in te plannen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen met betrekking tot deze woning? Dat kan. Via het tabblad 'Brochure' kunt u de complete brochure direct aanvragen en downloaden.

Gelieve onderstaand formulier in te vullen om de brochure te downloaden.

* Verplichte velden

REAGEER DIRECT OP DEZE WONING

Contactgegevens

 

+31 (0) 114 - 68 63 77

 

Hooglandsedijk 12
4589 RW Ossenisse

Privacyverklaring

KvK 66968399
BTW NL 856774893B01