De VBO Makelaar

Maak kennis met Van Gassen Vastgoed. Uw regionale VBO Makelaar met een deskundige kijk op de woningmarkt. Uw makelaar is aangesloten bij de VBO, Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed. De VBO is de snelst groeiende en meest actieve brancheorganisatie voor makelaars in onroerend goed.

De ruim 1000 aangesloten makelaars stellen de consument centraal en staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De makelaars van de VBO zijn vakbekwaam en worden permanent getoetst om hun vakkennis bij te houden. Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen, is de VBO Makelaar verplicht zich te houden aan de gedragscode. Er zijn strenge eisen opgesteld waaraan de makelaar moet voldoen. Tevens dient het kantoor zich aan belangrijke verplichtingen te houden. Op het handelen wordt toegezien door een onafhankelijk tuchtcollege. Door deze zekerheden kunt u worden bevoorrecht tijdens de dienstverlening.

Waarom een VBO Makelaar?

Uit onderzoek is gebleken dat woningkopers en -verkopers duidelijk voordeliger uit zijn als men kiest voor een VBO Makelaar. Van Gassen Vastgoed levert traditionele diensten voor een modern tarief. Met het marketingpakket van uw VBO Makelaar wordt uw woning snel en goed onder de aandacht gebracht van een breed publiek. Van Gassen Vastgoed is onderdeel van een netwerk van VBO Makelaars welke door geheel Nederland zijn gevestigd. Wij wisselen onderling actuele informatie uit, zodat u goed op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen op de woningmarkt.

Kortom bent u op zoek naar een makelaar die de beste diensten levert voor de scherpste tarieven? 
Neem dan contact op met Van Gassen Vastgoed.

De VBO-makelaar, die weet waar u zich thuis voelt.

Contactgegevens

 

+31 (0) 114 - 68 63 77

 

Hooglandsedijk 12
4589 RW Ossenisse

Privacyverklaring

KvK 66968399
BTW NL 856774893B01