Molendijk De woonkamer De keuken
Molendijk 16
Hoek
€ 59.000  K.K.
Perceelsgrootte: 163 m2 Slaapkamers: 2
Garage: Nee
  • Woonkamer met gaskachel
  • Souterrain met mogelijkheid voor extra slaapkamer
  • Achtertuin met vrije achterom
  • Ideaal voor de handige klusser
  • Dicht bij alle voorzieningen

Korte omschrijving

Wilt u wonen in een levendig en hecht dorp wonen met alle faciliteiten op loop- en fietsafstand? Deze halfvrijstaande woning is ideaal om uw wooncarrière te starten. Het betreft een te moderniseren woning. De basis van deze woning is uitstekend. De woning heeft aandacht nodig van iemand die deze buitenkans met beide handen aanpakt om het object te transformeren naar de eisen van deze tijd. Perfect voor de handige doe-het-zelver.

Er zijn drie woonlagen aanwezig, de souterrain, de begane grond en de verdieping. De woning beschikt over twee slaapkamers, alhoewel er in de souterrain een derde slaapkamer kan worden ingericht. Aan de achterzijde ligt een tuin met een vrije achterom. U kunt hier tevens uw auto parkeren.

Spreekt de woning u aan en wilt u kijken wat de mogelijkheden zijn? U kunt ons zeven dagen per week bereiken voor het maken van een afspraak.

Begane grond

U komt binnen in de entreehal met de deels vernieuwde meterkast. Deze leidt u naar de keuken en de woonkamer. In de keuken staat een keukenblok met een keramische kookplaat. Er is gekozen voor een linoleum vloer. De woonkamer, voorzien van een laminaatvloer, beschikt over een gaskachel. Via de keuken loopt u naar het toilet.

Souterrain/Kelderruimte

Het laagste woonniveau is de souterrain. Hier kunt u een slaapkamer of hobbyruimte inrichten. Tevens hangt er een boiler en vindt u er de deur naar de achtertuin.

Eerste verdieping

De eerste verdieping bereikt u via de vaste trap. De verdieping beschikt over een overloop en twee slaapkamers.

Bijzonderheden

De woning is geheel voorzien van houten kozijnen en enkele beglazing. De verwarming vindt plaats door middel van gaskachels en de warmwatervoorziening door middel van een boiler.

Aan de achterzijde beschikt u over een tuin. Bent u op zoek naar een goed betaalbare woning met ruime tuin die u kunt omtoveren tot uw droomwoning? Wellicht is deze woning dan iets voor u. U kunt bij ons ook ’s avonds en in het weekend de woning bezichtigen.

Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar (van 9u tot 21u) om uw vragen te beantwoorden of om deze woning te bezichtigen!

REAGEER DIRECT OP DEZE WONING

Ook uw woning verkopen?

Contactgegevens

 

+31 (0) 114 - 68 63 77

 

Hooglandsedijk 12
4589 RW Ossenisse

KvK 66968399
BTW NL 856774893B01