Molendijk Winkelpand met toegang tot woning Winkelpand boven woonruimte Winkelpand boven woonruimte Kelderruimte Kelderruimte
Molendijk 15 A
Hoek
€ 155.000  K.K.
Perceelsgrootte: 123 m2 Slaapkamers: 3
Garage: Nee
  • Groot winkelpand op goede locatie
  • Mogelijkheid tot inrichten van ruime woning boven winkel
  • Toegang tot woning vanuit winkelpand
  • Wonen en werken in één pand
  • Mogelijkheid om woning en winkel apart te aan te kopen
  • Aan de achterzijde een binnenplaats beschikbaar

Korte omschrijving

De uitgelezen kans om in de dorpskern van het hechte dorp Hoek een riant winkelpand aan te schaffen voor een scherpe prijs. De winkel is voorzien van goede faciliteiten. Het winkelpand bestaat uit drie lagen: een souterrain, een begane grond en een bovenverdieping. Zowel in de souterrain als op de verdieping kunt u woonruimten realiseren. De winkel is voorzien van een automatische dubbele deur. Via de souterrain kunt u naar een binnenplaats.

Op dit object zit een bestemming wonen met bedrijvigheid. Het bestemmingsplan geeft aan dat het pand mag worden gebruikt voor detailhandeldoeleinden. De locatie is vrij rustig en bevindt zich op loopafstand van alle benodigde voorzieningen en sportfaciliteiten. Het is voor uw winkel een prima zichtlocatie.

Voor meer informatie en een goed beeld van de mogelijkheden raden wij u aan contact op te nemen met ons kantoor op 0114 68 63 77. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar (van 9u tot 21u) om uw vragen te beantwoorden of om dit pand te bezichtigen!

Bijzonderheden

De verwarming- en warm watervoorziening vinden plaats via een gecombineerde C.V. ketel. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar (van 9u tot 21u) om uw vragen te beantwoorden of om dit pand te bezichtigen!

REAGEER DIRECT OP DEZE WONING

Contactgegevens

 

+31 (0) 114 - 68 63 77

 

Hooglandsedijk 12
4589 RW Ossenisse

Privacyverklaring

KvK 66968399
BTW NL 856774893B01