's Gravenhofstraat Het woon- / winkelpand Het woon- / winkelpand Het woon- / winkelpand De winkel, het portaal De winkel De winkel De winkel + 17 De winkel De woonkamer De woonkamer De woonkamer De woonkamer De keuken De keuken De slaapkamer De slaapkamer De slaapkamer De slaapkamer De badkamer De badkamer Toiletten De hal Fraaie waterpartij vlak bij het pand Plattegrond gelijkvloers Plattegrond verdieping Plattegrond tweede verdieping
's Gravenhofstraat 1-1a
Hulst
€ 199.000  K.K.
Perceelsgrootte: 70 m2 Slaapkamers: 3
Garage: Nee Woonoppervlakte: 162 m2
  • Groot winkelpand op de begane grond
  • Goede zichtlocatie voor een winkel of kantoor
  • Ruime woning op 1e en 2e verdieping
  • Grote woonkamer met open keuken
  • Drie slaapkamers en badkamer op de 2e verdieping
  • Direct gelegen aan de Bierkaai

Korte omschrijving

Doe een virtuele bezichtiging! Wandel rustig online door de woning!

Op een goede locatie, in de buurt van vele andere winkels, staat dit royale woon-winkel pand. Op de begane grond treft u het winkelgedeelte en op de twee andere woonlagen kunt u heerlijk wonen. Wonen in de meest Vlaamse stad van Nederland en midden in het gezellig stadscentrum. Wilt u graag wonen bij uw onderneming? Wilt u dan een goede zichtlocatie zitten en dicht bij andere ondernemers? Dan is dit pand ideaal! Het pand beschikt over circa 162 m2 oppervlakte, waarvan de winkelruimte ruim 55 m2 bedraagt. De woning heeft alle benodigde voorzieningen en u treft op de tweede verdieping drie slaapkamers. Op dit object zit een bestemming wonen met bedrijvigheid.  

Wilt u de overstap van België naar Nederland maken? Kijk dan eens op ons platform naar de voordelen van wonen in Zeeuws-Vlaanderen.

Begane grond

De begane grond bevindt zich de winkelruimte. U komt binnen in een ruime hal, waar zowel de meterkast voor de winkel als voor de woning aanwezig is. Separate meters derhalve. Ook de trapopgang en toegang tot een toilet met fonteintje en close-in boiler treft u in de hal. Vervolgens loopt u de winkelruimte in met aan de voorzijde een dubbele deur en schuifdeur. In de winkel ligt een tegelvloer. Er is tevens een aparte werkruimte met een keuken annex berging.

Eerste verdieping

De eerste verdieping is de woonruimte met een woonkamer, een open keuken en een toilet. De deur naar het toilet vindt u op de overloop. In de woonkamer ligt een laminaatvloer. De open keuken is voorzien van een 5-pits gasfornuis, een oven en een vaatwasser. Ook uw witgoed is hier te plaatsen.

Tweede verdieping

Via een vaste trap gaat u naar de zolderverdieping. Deze zolderverdieping bestaat uit een overloop die toegang biedt tot het toilet, de C.V. ruimte, de badkamer en drie slaapkamers. Deze verdieping is geheel voorzien van laminaat. De drie slaapkamers hebben allen een dakkapel en derhalve heeft u lekker veel ruimte en licht. In de badkamer is een bubbelbad, een doucheruimte en een wastafel aanwezig.

Bijzonderheden

Het pand is voorzien van hardhouten kozijnen en voornamelijk voorzien van dubbele beglazing. De deuren in de winkel zijn van aluminium. De verwarming- en warmwatervoorziening vinden plaats via een gecombineerde C.V. ketel van het merkt Nefit Smartline.

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar (van 9u tot 21u) om uw vragen te beantwoorden of om deze woning te bezichtigen!

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen met betrekking tot deze woning? Dat kan. Via het tabblad 'Brochure' kunt u de complete brochure direct aanvragen en downloaden.

Gelieve onderstaand formulier in te vullen om de brochure te downloaden.

* Verplichte velden

REAGEER DIRECT OP DEZE WONING

Ook uw woning verkopen?

Contactgegevens

 

+31 (0) 114 - 68 63 77

 

Hooglandsedijk 12
4589 RW Ossenisse

Privacyverklaring

KvK 66968399
BTW NL 856774893B01