Groenendijk De woonkamer De woonkamer De eetkamer De woonkeuken Het toilet De badkamer De woonkeuken + 8 De overloop of slaapkamer De slaapkamer De tweede slaapkamer De achterzijde van de woning De tuin De tuin De tuin De tuin Plattegrond begane grond Plattegrond verdieping
Groenendijk 72
Kloosterzande
€ 115.000  K.K.
Perceelsgrootte: 169 m2 Slaapkamers: 2
Garage: Ja Woonoppervlakte: 84 m2
  • Goed onderhouden
  • Aangebouwde garage met dubbele hardhouten deur
  • Woonkamer met voor- en achterkamer
  • Mogelijkheid tot drie slaapkamers
  • Ruime onderhoudsvrije achtertuin
  • Rolluiken beneden aan voor- en achterzijde
  • Dicht bij alle voorzieningen

Korte omschrijving

Wilt u betaalbaar wonen in een levendig dorp wonen met alle faciliteiten op loop- en fietsafstand? Deze woning met een aangebouwde garage is ideaal om uw droomhuis te creëren. Het betreft een goed onderhouden pand met een ruime, onderhoudsvrije achtertuin. Op de begane grond treft u de woonkamer, gesplitst tussen een voor- en achterkamer, een keuken en de doucheruimte en het toilet. Op de verdieping zijn een overloop en twee slaapkamers aanwezig. Er is een prima mogelijkheid om een derde slaapkamer in te richten. Op de begane grond zijn overal rolluiken geplaatst.

Spreekt de locatie en de woning u aan en wilt u kijken wat de mogelijkheden zijn? U kunt ons zeven dagen per week bereiken voor het maken van een afspraak.

Begane grond

De vrij lange entreehal leidt u naar de woonkamer. De meterkast vindt u ook in de entreehal, recent vernieuwd. In de woonkamer, die is opgesplitst in een zitkamer en een eetkamer, ligt vloerbedekking. In de zitkamer zijn inbouwkasten aanwezig. In de aanbouw vindt u de woonkeuken, de doucheruimte en het toilet. De keuken is eenvoudig ingericht. U kunt via een deur naar de achtertuin.

Eerste verdieping

De eerste verdieping bereikt u via de vaste trap in de eetkamer. De verdieping beschikt over een overloop en twee slaapkamers. Op de overloop treft u inbouwkasten. De slaapkamers zijn allen voorzien van vloerbedekking. Er is een goede mogelijkheid om een derde slaapkamer in te richten. Er is tevens een bergzoldertje aanwezig.

Bijzonderheden

De woning is geheel voorzien van houten kozijnen en enkele beglazing. Nagenoeg alle ramen op de begane grond beschikken over rolluiken. De verwarming vindt plaatst door gaskachels en de warmwatervoorziening door een geiser.

Aan de achterzijde beschikt u over een ruime tuin met toegang tot de garage annex bergschuur. De garage beschikt over een dubbele, hardhouten deur. Bent u op zoek naar een goed betaalbare woning met ruime tuin? Wellicht is deze woning dan iets voor u. U kunt bij ons ook ’s avonds en in het weekend de woning bezichtigen.

Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar (van 9u tot 21u) om uw vragen te beantwoorden of om deze woning te bezichtigen!

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen met betrekking tot deze woning? Dat kan. Via het tabblad 'Brochure' kunt u de complete brochure direct aanvragen en downloaden.

Gelieve onderstaand formulier in te vullen om de brochure te downloaden.

* Verplichte velden

REAGEER DIRECT OP DEZE WONING

Ook uw woning verkopen?

Contactgegevens

 

+31 (0) 114 - 68 63 77

 

Hooglandsedijk 12
4589 RW Ossenisse

Privacyverklaring

KvK 66968399
BTW NL 856774893B01