Axelsestraat De entreehal De woonkamer De woonkamer De woonkamer De woonkamer Het uitzicht Het straatbeeld + 1 Het straatbeeld Plattegrond begane grond Plattegrond eerste verdieping
Axelsestraat 113
Zaamslag
€ 129.000  K.K.
Perceelsgrootte: 265 m2 Slaapkamers: 2
Garage: Nee Woonoppervlakte: 81 m2
  • Woonkamer en suite, gescheiden door een klassieke schuifdeur
  • Aanbouw in de vorm van een keuken, douche en toilet
  • Ruime, nagenoeg onderhoudsvrije achtertuin
  • Vrije achterom, bereikbaar met de auto
  • Woning met fraaie uitstraling

Korte omschrijving

Betaalbaar wonen in een woning met een fraaie uitstraling? Heerlijk wonen in een woning met een woonkamer en suite, een aanbouw in de vorm van een keuken en badkamer en een tuin met een schitterend uitzicht over het polderlandschap van Zaamslag? Kom dan eens langs aan de Axelsestraat 113. Het is een perfecte woning om uw wooncarrière te starten, niet alleen gezien de vraagprijs. U heeft een ruime achtertuin. Er is een vrije achterom, zodat u eenvoudig en veilig het perceel kunt verlaten. Laat u verrassen door dit prachtige pand! Bel ons voor een afspraak. Dit kan zeven dagen per week van 9u tot 21u. 

Begane grond

Via de entreehal komt u de woning binnen. Via de hal komt u in de woonkamer, keuken en een bergkast. Het betreft een woonkamer en suite, een voor- en achterkamer die wordt gescheiden door een schuifdeur. Dat ziet er authentiek en klassiek uit. Er zijn eveneens inbouwkasten in de woonkamer aanwezig. In de aanbouw vindt u de keuken, eenvoudig ingericht. Vervolgens is er een bijkeuken met een deur naar de tuin en de C.V. ketel. Aan de achterzijde treft u nog de doucheruimte en het toilet.

Eerste verdieping

Via de vaste trap in de hal loopt u naar de verdieping. De verdieping bestaat uit een overloop met een vaste kast en twee slaapkamers. Op de grootste slaapkamer is een inloopkast aanwezig. Een bergzolder completeert het geheel.

Bijzonderheden

De woning is geheel voorzien van houten kozijnen en enkele beglazing. De ramen aan de voorzijde op de begane grond beschikken over rolluiken. De verwarming- en warmwatervoorziening vinden plaats door middel van een HR C.V. ketel van het merk Nefit Ecomline.

Aan de achterzijde heeft u de beschikking over een keurige, nagenoeg onderhoudsvriendelijke tuin en toegang tot de bergschuur. Er is een vrije achterom aanwezig, die bereikbaar is met de auto.

REAGEER DIRECT OP DEZE WONING

Ook uw woning verkopen?

Contactgegevens

 

+31 (0) 114 - 68 63 77

 

Hooglandsedijk 12
4589 RW Ossenisse

Privacyverklaring

KvK 66968399
BTW NL 856774893B01