's Gravenhofstraat Straatbeeld Straatbeeld Straatbeeld De woonkamer De woonkamer De woonkamer De woonkamer + 11 De keuken De keuken De slaapkamer De slaapkamer De slaapkamer De slaapkamer De badkamer De badkamer Toilet De hal Bierkaai Plattegrond eerste verdieping Plattegrond tweede verdieping
's Gravenhofstraat 1a
Hulst
€ 174.000  K.K.
Perceelsgrootte: 70 m2 Slaapkamers: 3
Garage: Nee Woonoppervlakte: 108 m2
  • Ruime maisonette met twee verdiepingen
  • Grote woonkamer met open keuken
  • Drie slaapkamers en badkamer op de 2e verdieping
  • Direct gelegen aan de Bierkaai
  • Mogelijkheid tot groot winkelpand op de begane grond

Korte omschrijving

Doe een virtuele bezichtiging! Wandel rustig online door de woning!

Wonen in de meest Vlaamse stad van Nederland en midden in het gezellig stadscentrum. Deze maisonette biedt u veel woonruimte verdeeld over twee verdiepingen. Er is een riante woonkamer met open keuken aanwezig op de eerste verdieping. Op de tweede woonlaag treft u drie slaapkamers, de badkamer en een toilet. De locatie is perfect: u heeft alles dicht bij de hand.

Wilt u graag wonen bij uw onderneming? Wilt u dan een goede zichtlocatie zitten en dicht bij andere ondernemers? Kijk dan eens naar ons aanbod inclusief het winkelgedeelte. Dan is dit pand ideaal! Op dit object zit een bestemming wonen met bedrijvigheid. 

Wilt u de overstap van België naar Nederland maken? Kijk dan eens op ons platform naar de voordelen van wonen in Zeeuws-Vlaanderen.

Eerste verdieping

De eerste verdieping is de woonruimte met een woonkamer, een open keuken en een toilet. De deur naar het toilet vindt u op de overloop. In de woonkamer ligt een laminaatvloer. De open keuken is voorzien van een 5-pits gasfornuis, een oven en een vaatwasser. Ook uw witgoed is hier te plaatsen.

Tweede verdieping

Via een vaste trap gaat u naar de zolderverdieping. Deze zolderverdieping bestaat uit een overloop die toegang biedt tot het toilet, de C.V. ruimte, de badkamer en drie slaapkamers. Deze verdieping is geheel voorzien van laminaat. De drie slaapkamers hebben allen een dakkapel en derhalve heeft u lekker veel ruimte en licht. In de badkamer is een bubbelbad, een doucheruimte en een wastafel aanwezig.

Bijzonderheden

Het pand is voorzien van hardhouten kozijnen en voornamelijk voorzien van dubbele beglazing. De verwarming- en warmwatervoorziening vinden plaats via een gecombineerde C.V. ketel van het merkt Nefit Smartline.

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar (van 9u tot 21u) om uw vragen te beantwoorden of om deze woning te bezichtigen.

REAGEER DIRECT OP DEZE WONING

Ook uw woning verkopen?

Contactgegevens

 

+31 (0) 114 - 68 63 77

 

Hooglandsedijk 12
4589 RW Ossenisse

Privacyverklaring

KvK 66968399
BTW NL 856774893B01