Groenendijk De woning Het perceel De schuur Het perceel Entreehal en toilet De woonkamer De woonkamer + 24 De woonkamer De woonkamer De eetkamer De eetkamer De eetkamer De keuken De keuken De overloop De slaapkamer De slaapkamer De tweede slaapkamer De tweede slaapkamer De badkamer De badkamer De achterzijde van de woning De achterzijde van de woning Het perceel Garage De tuin Uitzicht Straatbeeld Straatbeeld Het perceel Het perceel Plattegrond begane grond Plattegrond verdieping
Groenendijk 30
Kloosterzande
€ 295.000  K.K.
Perceelsgrootte: 7755 m2 Slaapkamers: 2
Garage: Ja Woonoppervlakte: 100 m2
  • Royaal perceel met wei en grote schuur
  • Dicht bij alle voorzieningen
  • Fraai uitzicht over de polders
  • Nette woning met bijkeuken
  • Op begane grond rolluiken
  • Veel kozijnen van kunststof
  • Mogelijkheid tot derde slaapkamer

Korte omschrijving

Doe een virtuele bezichtiging! Wandel rustig online door de woning!

Dicht bij de voorzieningen wonen, maar toch op een royaal perceel en met uitzicht in de polders? Paardjes of kleinvee in de wei? Dat kan aan de Groenendijk in Kloosterzande. Heerlijk wonen in een woning met een woonkamer en suite, een aanbouw in de vorm van een keuken en bijkeuken en een verdieping met twee grote slaapkamers en de badkamer. De perceel is met 7.755 erg groot en daarop staat eveneens een riante schuur van circa 250 m2, een stal van circa 40 m2 en een garage van ruim 40 m2. Het uitzicht aan de achterzijde over de polders geeft een heerlijke rustige uitstraling. De woning is door de jaren prima onderhouden. Het dak is recent nog vernieuwd. Bel ons voor een afspraak. Dit kan zeven dagen per week van 9u tot 21u. 

Begane grond

U komt de woning binnen in een lange hal. Er ligt een tegelvloer en er is ruimte gemaakt voor de meterkast, de deur naar de voorkamer en de kelder. Ook de trapopgang vindt u hier. In de voorkamer beschikken de ramen over rolluiken. Op de grond ligt vloerbedekking. De voor- en eetkamer worden gescheiden door een schuifdeur, een echte kamer en suite. Er zijn inbouwkasten aanwezig. Ook in de eetkamer is vloerbedekking gelegd en aan de achterzijde zijn rolluiken. Vervolgens is er een uitbouw in de vorm van een keuken, bijkeuken en een toilet. De keuken is netjes ingericht met een 4-pits gasfornuis en een oven. Ook treft u er een boiler voor het warme water. In de bijkeuken kunt u uw witgoed plaatsen en hier hangt de C.V. ketel. Via de bijkeuken gaat u naar buiten.

Eerste verdieping

Via de vaste trap in de hal loopt u naar de verdieping. De verdieping bestaat uit een overloop met twee slaapkamers, waarbij er een prima mogelijkheid is om een derde in te richten. De overloop beschikt over 2 Velux dakramen voor goede en natuurlijke lichtinval. De slaapkamer beschikken over kunststof kozijnen met dubbel glas en zijn belegd met een vloerbedekking. De badkamer is voorzien van een ligbad en doucheruimte en een wastafel. Boven de slaapkamers is een bergzoldertje.

Bijzonderheden

De woning is in vele gevallen voorzien van kunststoffen kozijnen en dubbele beglazing. Ook beschikken verschillende ramen op de begane grond over rolluiken. De verwarming vindt plaats door middel van een C.V. ketel en warmwatervoorziening door een boiler.

Aan de achterzijde heeft u de beschikking over een keurige, nagenoeg onderhoudsvriendelijke tuin met een groot perceel gras en een riante parkeergelegenheid. Tevens staat er een grote schuur, een garage en een stalletje.

REAGEER DIRECT OP DEZE WONING

Contactgegevens

 

+31 (0) 114 - 68 63 77

 

Hooglandsedijk 12
4589 RW Ossenisse

Privacyverklaring

KvK 66968399
BTW NL 856774893B01