Steenstraat Winkelpand Winkelpand Winkelpand Winkelpand Hal en toilet De woonkamer De woonkamer + 23 De keuken Overloop en toilet Overloop en toegang badkamer Slaapkamer Tweede slaapkamer Derde slaapkamer Vierde slaapkamer Badkamer Badkamer Kelderruimte Kelderruimte Garage De tuin De tuin De tuin Uitzicht vanaf het dakterras Straatbeeld Straatbeeld Straatbeeld Plattegrond gelijkvloers Plattegrond gelijkvloers 3d Plattegrond verdieping Plattegrond verdieping 3d Plattegrond tweede verdieping Plattegrond tweede verdieping 3d
Steenstraat 10
Hulst
€ 225.000  K.K.
Perceelsgrootte: 263 m2 Slaapkamers: 4
Garage: Ja Woonoppervlakte: 283 m2
  • Overname in huidige staat of na renovatie
  • Wonen met bedrijvigheid
  • Aanbod met en zonder winkelruimte
  • Winkel met droge kelder, keuken en toilet
  • Groot appartement met twee woonlagen
  • Vier slaapkamers
  • Dubbele garage en berging
  • Dakterras en achtertuin

Korte omschrijving

Heerlijk, midden in het centrum van Hulst en op een perfecte locatie om wonen en werken te combineren. Op de begane grond treft u het winkelgedeelte en op de twee andere woonlagen kunt u heerlijk wonen. Tevens is er een grote kelderruimte aanwezig. Aan de achterzijde van het perceel staat een dubbele garage en een bergschuur, toegankelijk via het Basiliekstraatje.

Wonen in de meest Vlaamse stad van Nederland en midden in het stadscentrum. Wilt u graag wonen bij uw onderneming? Wilt u dan een goede zichtlocatie zitten en dicht bij andere ondernemers? Dan is dit pand ideaal!

Het pand beschikt over circa 300 m2 oppervlakte, waarvan de winkelruimte ruim 90 m2 bedraagt. De woning heeft alle benodigde voorzieningen. De woonkamer beschikt over een open haard. Via de keuken loopt u naar uw dakterras. En u treft op de tweede verdieping vier slaapkamers en de badkamer aan.

Op dit object zit een bestemming wonen met bedrijvigheid. Het pand kan worden overgenomen in de huidige staat of na renovatie.

U kunt het gehele object aanschaffen, waarbij de vraagprijs EUR 325.000 K.K. bedraagt, alleen de winkelruimte voor EUR 100.000 K.K. of alleen de woning met dubbele garage voor EUR 225.000 K.K.

Begane grond

De begane grond bevindt zich de winkelruimte. Een mooie, grote ruimte voor diverse doeleinden. Aan de achterkant van de winkel is een keuken, een toilet en de trapopgang naar de woning aanwezig. Eveneens is er een deur naar de tuin en de garages.

Eerste verdieping

De eerste verdieping is de woonruimte met een woonkamer, een open keuken, een toilet en een ruimte voor uw witgoed. De woonkamer en keuken zijn erg royaal, circa 65 m2 en bijna 20 m2 respectievelijk. In de keuken zit een deur naar het dakterras. In de woonkamer is een open haard aanwezig.

Tweede verdieping

Via een vaste trap gaat u naar de zolderverdieping. Deze zolderverdieping bestaat uit een overloop die toegang biedt tot vier slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers beschikken over wastafels. De badkamer is voorzien van een ligbad, een doucheruimte, een wastafel en een toilet.

Bijzonderheden

Het pand is voorzien van aluminium kozijnen en op vele plaatsen dubbele beglazing. De verwarming- en warmwatervoorziening vinden plaats via een gecombineerde C.V. ketel.

De dubbele garage is bereikbaar via de straat achter het perceel. Er is een berging aangebouwd met een wateraansluiting en verwarming. De garage is voorzien van een elektrische deur en een zolder met vaste trap.

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar (van 9u tot 21u) om uw vragen te beantwoorden of om deze woning te bezichtigen!

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen met betrekking tot deze woning? Dat kan. Via het tabblad 'Brochure' kunt u de complete brochure direct aanvragen en downloaden.

Gelieve onderstaand formulier in te vullen om de brochure te downloaden.

* Verplichte velden

REAGEER DIRECT OP DEZE WONING

Contactgegevens

 

+31 (0) 114 - 68 63 77

 

Hooglandsedijk 12
4589 RW Ossenisse

Privacyverklaring

KvK 66968399
BTW NL 856774893B01