Jacob van Heemskerckstraat Begane grond Plattegrond gelijkvloers 3d Eerste verdieping Plattegrond verdieping 3d Zolderruimte Plattegrond zolderruimte 3d
Jacob van Heemskerckstraat 11
Kloosterzande
€ 290.000  K.K.
Perceelsgrootte: 324 m2 Slaapkamers: 4
Garage: Ja Woonoppervlakte: 122 m2
  • Schitterende plek voor een nieuwbouwwoning
  • Volledige keuzevrijheid in verdere inrichting
  • Royale woonkamer met open keuken
  • Riante garage
  • Mogelijkheid tot vier slaapkamers
  • Grote zolderverdieping met enorm veel bergruimte
  • Kindvriendelijke woonwijk

Korte omschrijving

Heerlijk wonen in deze nieuwbouwwijk De Singel? Altijd al gedroomd van een nieuwbouwwoning? Er zijn vier kavels beschikbaar, van 273 m2 tot 324 m2 groot, waar prachtige twee-onder-één-kapwoningen zullen worden gebouwd. De woningen beschikken over drie woonlagen. Op de begane grond vindt u een entreehal, een grote woonkamer met open keuken, een bijkeuken en de toegang tot de tuin en de garage. Op de eerste verdieping treft u de overloop, drie slaapkamers en de badkamer. Vervolgens is er een royale twee verdieping die ingericht kan worden als slaap- of werkkamer.

De prachtige kavels liggen aan de rand van Kloosterzande. U heeft geheel keuzevrijheid in de verdere inrichting van de woning. Het is werkelijk optimaal genieten voor een zeer goede prijs. Met circa 122 m2 woonoppervlakte is er meer dan voldoende woonruimte. Kloosterzande ligt nabij de Westerschelde en de stad Hulst. In Kloosterzande treft u overigens alle benodigde voorzieningen, van supermarkt tot basisschool tot sportvelden. Alles voldoet aan de wooneisen van deze tijd. Het geheel wordt gecompleteerd door een garage. Voor meer informatie kunt u bij ons zeven dagen per week terecht.   

Begane grond

Wanneer u de woning betreedt, komt u terecht in een entreehal met de meterkast en toegang tot het toilet en de royale woonkamer. In de woonkamer bevindt zich de vaste trap naar de eerste verdieping. De woonkamer grenst aan de open keuken. Alle aansluitingen zijn aanwezig. U heeft vrijheid om een keukeninrichting te kiezen en te (laten) monteren. Via de keuken loopt u naar uw bijkeuken die weer toegang biedt tot de garage en de tuin.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping vindt u de overloop met drie grote slaapkamers en de badkamer. Alle aansluitingen in de badkamer zijn aanwezig. U heeft vrijheid om een badkamerinrichting te kiezen en te (laten) monteren.

Tweede verdieping

De tweede verdieping biedt u veel ruimte. U treft er tevens de C.V. ruimte. Indien u een vierde slaapkamer of een werkkamer wilt inrichten, is hier de perfecte mogelijkheid voor.

Bijzonderheden

De woning zal goed geïsoleerd zijn en alle ramen worden voorzien van HR++ dubbele beglazing met kunststoffen kunststof. De verwarming en warmwatervoorziening vindt plaats door middel van een nieuwe HR C.V. ketel. Er is gewerkt met eersteklas materialen.

De garage is circa 20 m2 en grenst aan de woning. In de achtertuin beschikt u over een ruime berging. Als u op zoek bent naar rust, ruimte en luxe in een prachtige omgeving dan zal dit voldoen aan al uw wensen. Verkoop wel onder voorbehoud afgifte onherroepelijk bouwvergunning.

REAGEER DIRECT OP DEZE WONING

Contactgegevens

 

+31 (0) 114 - 68 63 77

 

Hooglandsedijk 12
4589 RW Ossenisse

Privacyverklaring

KvK 66968399
BTW NL 856774893B01