Noordstraat De oprit De hal en het toilet De woonkamer De woonkamer De zitkamer De zitkamer De keuken + 15 De keuken De badkamer De slaapkamer De slaapkamer Derde slaapkamer Overkapt terras Het perceel Het perceel Toegang tot de schuur Deel van de schuur Deel van de schuur Wei aan de overzijde van de straat De woning Plattegrond begane grond Plattegrond begane grond 3D Plattegrond verdieping Plattegrond verdieping 3D
Noordstraat 3
Walsoorden
€ 499.000  K.K.
Perceelsgrootte: 16855 m2 Slaapkamers: 3
Garage: Ja Gebruiksoppervlakte wonen: 119 m2
  • Riant perceel met drie schuren
  • Grote wei tegenover woonperceel
  • Grote, droge kelder
  • Voldoende woonruimte
  • Royaal uitzicht over de polders
  • Dicht bij de Westerschelde

Korte omschrijving

Doe een virtuele bezichtiging! Wandel rustig online door de woning!

Op een prachtig plekje in de polders van Walsoorden is deze woonboerderij te vinden. Voordat het dienst deed als boerderij was het een schoolgebouw. De woonboerderij is gelegen op een perceel van meer dan 1 hectare! Vervolgens ligt er aan de overzijde nog een perceel, in de vorm van een wei, van bijna 6.000 m2. Er staan drie grote schuren op de percelen, twee van ongeveer 200 m2 en nog een schuur van circa 350 m2. De woning dient gemoderniseerd te worden, maar de basis is uitstekend. Er rust een agrarische bestemming op het object. 

Het object is gelegen in een prachtig, vrij gebied omgeven door percelen akkerland. U heeft een royaal uitzicht over het uitgestrekte polderlandschap. Kort bij ligt de Westerschelde en u bent snel in Kloosterzande. Daar treft u alle voorzieningen. In de nabije toekomst krijgt de omgeving nog meer uitstraling door de realisatie van Plan Perkpolder. De omgeving krijgt een prachtige uitstraling.

Wij nodigen u graag uit voor een bezichting. Dat kan bij ons ook ’s avonds en in het weekend. Heeft u de Belgische nationaliteit? Kijkt u dan eens op ons platform voor meer informatie over de voordelen van wonen in Zeeuws-Vlaanderen.

Begane grond

U komt de woning binnen in een gang met toegang tot de woonkamer, zitkamer en slaapkamer. Op de begane grond ligt een tegelvloer. De woon- en zitkamer beschikt over een gaskachel. In de keuken staat een eenvoudig keukenblok met een 4-pits gasfornuis, een oven en een gaskachel. U kunt via de keuken naar buiten en naar de werkplaats. Er is tevens een grote, droge kelder aanwezig. Naast de keuken treft u de badkamer en het toilet. Een badkamer met een doucheruimte en een wastafel.

Eerste verdieping

De eerste verdieping is te bereiken via een vaste trap in de zitkamer. Op de eerste verdieping zijn een overloop, een inloopkast en twee slaapkamers van een goede grootte aanwezig.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van houten kozijnen en deels van dubbele, deels van enkele beglazing. De verwarming wordt verzorgd door gaskachels en de het warme water door een gasgeiser.

De woning ligt in alle rust en vrijheid. U kunt hier genieten van het echte buitenleven. De drie schuren hebben ongeveer de volgende grootte: 28m bij 7m, 20m bij 18m en 20m bij 10m. De laatste schuur staat op het tegenovergelegen perceel. Dat is een prachtige wei. Werkelijk ideaal als u op zoek bent naar een object met een schuur en veel grond!

Het terrein ligt er keurig bij, strak en goed onderhouden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen met betrekking tot deze woning? Dat kan. Via het tabblad 'Brochure' kunt u de complete brochure direct aanvragen en downloaden.

Gelieve onderstaand formulier in te vullen om de brochure te downloaden.

* Verplichte velden

REAGEER DIRECT OP DEZE WONING

Contactgegevens

 

+31 (0) 114 - 68 63 77

 

Hooglandsedijk 12
4589 RW Ossenisse

Privacyverklaring

KvK 66968399
BTW NL 856774893B01