Walsoordensestraat De entreehal De entreehal De woonkamer De achterkamer De achterkamer Slaapkamer op eerste verdieping De achterzijde van de woning + 9 De tuin De tuin De tuin De tuin De woning Plattegrond gelijkvloers Plattegrond gelijkvloers 3d Plattegrond verdieping Plattegrond verdieping 3d
Walsoordensestraat 18
Walsoorden
€ 149.000  K.K.
Perceelsgrootte: 260 m2 Slaapkamers: 1
Garage: Nee Gebruiksoppervlakte wonen: 82 m2
  • Heerlijk pand, dicht bij de Westerschelde
  • Nieuw dak, nieuwe meterkast, nieuwe vloeren, nieuwe kozijnen
  • Nog af te werken woonkamer, keuken en badkamer
  • Mogelijkheid voor drie slaapkamers
  • Royale tuin
  • Vrije achterom

Korte omschrijving

Een heerlijk vrijstaande woning dicht bij de Westerschelde! In de afgelopen jaren is de woning al flink aangepakt. Zo zijn er nieuwe betonnen vloeren gestort, nieuwe kunststof kozijnen met HR++ glas geplaatst, zijn alle leidingen en elektra aangelegd, is er een nieuw dak gelegd en is er een nieuwe meterkast geplaatst. De woning dient echter nog afgewerkt te worden. Dat betekent volledige vrijheid in keuze van bijvoorbeeld een keuken en een badkamer.

Het pand is gelegen aan de rand van Walsoorden en dicht bij Kloosterzande. Daar vind je alle voorzieningen. Naast de ligging is een absoluut pluspunt is de grootte van het perceel en dus de ruime tuin. De begane grond heeft een voor- en achterkamer met dubbele deuren naar de tuin. De badkamer bevindt zich ook beneden. Vervolgens is er een geisoleerde berging. Op de verdieping kunnen drie slaapkamers ingericht worden.

In Kloosterzande vind je alle benodigde voorzieningen. Met de auto bent binnen enkele minuten in de meest Vlaamse stad Hulst. Spreekt de woning je aan en wil je kijken wat de mogelijkheden zijn? Je kan ons zeven dagen per week bereiken voor het maken van een afspraak.

Begane grond

Je komt de woning binnen in een lange hal met toegang tot de voorkamer, eetkamer, keuken, badkamer en toilet. Tevens bevindt de meterkast zich in deze hal. De eetkamer beschikt over dubbele deuren naar het terras in de tuin. De trapopgang en een bergkast is in deze ruimte aanwezig. In de keuken zijn alle aansluitingen, het leidingwerk en de elektra aanwezig. De badkamer tref je aan de achterzijde. Ook deze dient nog verder ingericht te worden.

Eerste verdieping

De verdieping is momenteel een grote ruimte. Voorheen waren hier drie slaapkamers aanwezig. Er is een grote uitbouw aan de achterzijde. Aan de voorkant zijn twee Velux dakramen voor natuurlijke lichtinval. Aan de achterkant grote kunststof ramen.

Bijzonderheden

De woning is voorzien kunststoffen kozijnen en van dubbele HR++ beglazing. De verwarming en de warmwatervoorziening zal plaatsvinden door middel van een C.V. ketel. Deze ketel dient nog geplaatst te worden. De radiatoren zijn reeds aanwezig. De meterkast is recent geheel vernieuwd.

Aan de achterzijde beschik je over een royale tuin. Tevens is er een vrije achterom, ook om met de auto te rijden. Naast de woning is een doorgang naar de straat. Ideaal om veilig het perceel te verlaten. Tevens staat er een garage op het perceel.

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen met betrekking tot deze woning? Dat kan. Via het tabblad 'Brochure' kunt u de complete brochure direct aanvragen en downloaden.

Gelieve onderstaand formulier in te vullen om de brochure te downloaden.

* Verplichte velden

REAGEER DIRECT OP DEZE WONING

Contactgegevens

 

+31 (0) 114 - 68 63 77

 

Hooglandsedijk 12
4589 RW Ossenisse

Privacyverklaring

KvK 66968399
BTW NL 856774893B01