Duivenhoeksestraat Oprit en garage Entreehal en toilet De woonkamer De woonkamer De woonkamer De woonkamer Eethoek en kachel + 26 De eethoek De woonkamer De keuken De keuken De keuken De badkamer De slaapkamer De slaapkamer De tweede slaapkamer De tweede slaapkamer De garage De garage De werkplaats De garage Toegang tot de tuin Achterzijde van het pand De tuin De tuin De tuin Achterzijde van het pand Zijkant van de woning Straatbeeld Straatbeeld De Paal Westerschelde zeedijk Dicht bij Paviljoen t Schor Plattegrond begane grond Plattegrond begane grond 3D
Duivenhoeksestraat 22
Graauw
€ 209.000  K.K.
Perceelsgrootte: 331 m2 Slaapkamers: 2
Garage: Ja Gebruiksoppervlakte wonen: 76 m2
  • Genieten van gelijkvloers wonen
  • Grote garage en werkplaats
  • L-vormige woonkamer
  • Mooie achtertuin
  • Dicht bij de Westerschelde
  • Energielabel G

Korte omschrijving

BIEDEN VANAF EUR 209.000 K.K.

Elke dag opstaan met de heerlijke geur van de Westerschelde? Wilt u vlak bij een prachtig natuurgebied wonen? En dan liefst ook nog alle woonruimten op de begane grond? Dan is deze bungalow ideaal! De woning is gelegen in de buurtschap De Paal. Op het perceel staat tevens een grote garage met berging en werkplaats. Aan de achterzijde is een heerlijke, beschutte tuin.

In de woning tref je een woonkamer, een keuken en twee slaapkamers. In de woonkamer en de keuken zijn kunststof kozijnen met dubbel glas geplaatst.

Deze bungalow is ideaal voor senioren! Buurtschap De Paal is waar je alle rust vindt. Vlak bij de woning ligt het natuurgebied ‘Het Verdronken Land van Saeftinghe’, tref je een jachthaven en een restaurant waar je heerlijk kunt zitten en eten. Wij nodigen je graag uit om de woning te bezichtigen en laten graag de mogelijkheden zien. Je kunt dat bij ons ook ’s avonds en in het weekend inplannen.

Begane grond

Je komt de woning binnen in een ruime entreehal. Via de hal komt je in alle andere woonruimten uit: de woonkamer, de keuken, de badkamer, het toilet en beide slaapkamers. Ook is er een deur naar het terras en de tuin. In de hal is eveneens de meterkast. In de L-vormige woonkamer staat een houtkachel. De keuken is eenvoudig ingericht. Beide slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking. De badkamer beschikt over een doucheruimte en een wastafel.

Bijzonderheden

De woning is deels voorzien van kunststoffen kozijnen en deels van houten kozijnen. Verder overal dubbel glas, behalve op de slaapkamers. De verwarming en de warmwatervoorziening vinden plaats door middel van een gecombineerde HR C.V. ketel.

Aan de achterzijde ligt een heerlijke tuin met een terras en een toegang tot de garage met werkplaats. Al met al, een woning met mogelijkheden!

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen met betrekking tot deze woning? Dat kan. Via het tabblad 'Brochure' kunt u de complete brochure direct aanvragen en downloaden.

Gelieve onderstaand formulier in te vullen om de brochure te downloaden.

* Verplichte velden

REAGEER DIRECT OP DEZE WONING

Contactgegevens

 

+31 (0) 114 - 68 63 77

 

Hooglandsedijk 12
4589 RW Ossenisse

Privacyverklaring

KvK 66968399
BTW NL 856774893B01