Gentsevaart De voordeur De hal De hal met trapopgang De hal Het toilet De woonkamer De woonkamer + 31 De woonkamer De woonkamer De opkamer De werkkamer De eetkeuken De eetkeuken De keuken De hal De bijkeuken De bijkeuken De overloop De overloop De badkamer De badkamer De badkamer De slaapkamer De slaapkamer De slaapkamer De slaapkamer De slaapkamer De slaapkamer De lift Deel van de tuin De achterzijde De garage De garage De voorzijde van de woning De woning De achterzijde van de woning De achterzijde van de woning De tuin De tuin Het dakterras
Gentsevaart 77
Kapellebrug
€ 399.000  K.K.
Perceelsgrootte: 1149 m2 Slaapkamers: 5
Garage: Ja Gebruiksoppervlakte wonen: 220 m2
Bouwjaar: 1975
  • Riant perceel met heerlijke achtertuin
  • Drie grote woonlagen
  • Lift om de verschillende woonlagen te bereiken
  • Alarmsysteem en airconditioning in de woning
  • Mogelijkheid om 5 slaapkamers in te richten
  • Marmeren en parketvloeren
  • Dicht bij de Belgische grens
  • Energielabel C

Korte omschrijving

Een bijzondere en unieke woning. Het pand wordt gekenmerkt door drie riante woonlagen. De onderste woonlaag beschikt over een garage en een grote bergruimte. Op de eerste verdieping tref je de woonkamer, woonkeuken en een kantoorruimte aan. Via de keuken ga je naar een prachtig dakterras met zicht over de royale tuin. Vervolgens is er nog een derde woonlaag vind je drie slaapkamers en twee badkamers. Overigens kan je nog meer slaapkamers inrichten. Er zit een lift in het pand die je moeiteloos naar alle woonlagen brengt. Er kan een rolstoel in. Het pand beschikt eveneens over airconditioning en een alarmsysteem. In sommige ruimten liggen marmeren vloeren, in andere een parketvloer. Overal zijn hardhouten kozijnen geplaatst met dubbele glas. De tuin is schitterend, groen en vooral gewoon lekker groot. Best een statig pand! Om het pand te leren kennen, kan je het best eens langs komen. Je kan ons dagelijks bereiken van 9u tot 21u.

Bijzonderheden

De woning ligt zeer dicht bij de Belgische grens. Heb je de Belgische nationaliteit? Kijk dan eens op ons platform. Je bent in circa 20 minuten in Antwerpen. Wij nodigen je graag uit voor een bezichtiging. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen met betrekking tot deze woning? Dat kan. Via het tabblad 'Brochure' kunt u de complete brochure direct aanvragen en downloaden.

Gelieve onderstaand formulier in te vullen om de brochure te downloaden.

* Verplichte velden

REAGEER DIRECT OP DEZE WONING

Contactgegevens

 

+31 (0) 114 - 68 63 77

 

Hooglandsedijk 12
4589 RW Ossenisse

Privacyverklaring

KvK 66968399
BTW NL 856774893B01