Marijkeplein De entreehal met trapopgang De entreehal met trapopgang De woonkamer De woonkamer De woonkamer De woonkamer De woonkeuken + 27 De woonkeuken De woonkeuken Het toilet De bijkeuken De bijkeuken De overloop De slaapkamer De slaapkamer De tweede slaapkamer De tweede slaapkamer De derde slaapkamer De derde slaapkamer De badkamer De badkamer De bergschuur De bergschuur De achterzijde van de woning De garage De tuin De tuin De tuin De tuin Het straatbeeld Het straatbeeld Plattegrond gelijkvloers Plattegrond verdieping Plattegrond tweede verdieping Plattegrond garage Plattegrond bergzolder
Marijkeplein 6
Kloosterzande
€ 250.000  K.K.
Perceelsgrootte: 223 m2 Slaapkamers: 3
Garage: Ja Gebruiksoppervlakte wonen: 94 m2
Bouwjaar: 1959
  • Schitterend en goed onderhouden woning
  • Vrijstaande garage
  • Ruime bergschuur met bergzolder
  • Deels voorzien van elektrische rolluiken
  • Alle voorziening op loopafstand
  • Energielabel E

Korte omschrijving

Doe een virtuele bezichtiging! Wandel rustig online door de woning!

Op zoek naar een betaalbare woning met een vrijstaande garage en dicht bij alle voorzieningen? Dan is dit pand aan de Marijkeplein ideaal! Het zal je direct opvallen dat de netjes is onderhouden. Deze keurige woning biedt een lichte en ruime woonkamer met grote raampartijen en op sommige plaatsen zijn er elektrische rolluiken geplaats. Op de verdieping tref je drie slaapkamers en een grote badkamer. Dat allemaal op een mooi perceel van ruim 220 m2. Een perceel met een keurige achtertuin met een bergschuur en toegang tot de vrijstaande garage. Voor de garage heb je een eigen oprit. De woning is perfect voor een jong gezin. Bel ons voor een afspraak. Dit kan zeven dagen per week van 9u tot 21u. 

Begane grond

Bij binnenkomst betreed je de entreehal met toegang tot het toilet, de meterkast, garderobe en de gezellige woonkeuken. Vanuit de woonkeuken loop je door naar de lichte woonkamer en de ruime bijkeuken, die tevens toegang biedt tot de tuin en de grote bergschuur. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, zoals een 4-pits gasfornuis, een vaatwasser, een koelkast en een combimagnetron. In de bijkeuken is een lichtkoepel geplaatst en vind je de aansluitingen voor het witgoed.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping tref je een overloop, drie slaapkamers en een grote badkamer. De badkamer is compleet met doucheruimte, wastafelmeubel, toilet, bergkast en handdoekradiator. Via een vaste trap bereik je de bergzolder.

Tweede verdieping

Een vaste trap leidt naar de ruime bergzolder waar de CV installatie zich bevindt, ideaal voor extra opslagruimte.

Bijzonderheden

De woning beschikt over houten kozijnen met grotendeels dubbelglas. Elektrische rolluiken zijn aanwezig in de woonkamer en de twee slaapkamers aan de achterzijde. De woning wordt volledig verwarmd door radiatoren.

Buiten is er een vrijstaande garage met een elektrische garagedeur, en een ruime tuin op het westen met veel privacy en een planten serre. Deze woning is goed onderhouden en biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen! De voorzieningen zijn allen op loopafstand bereikbaar. Een supermarkt, de sportvelden, een zwembad en de basisschool bereik je binnen een mum van tijd.

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen met betrekking tot deze woning? Dat kan. Via het tabblad 'Brochure' kunt u de complete brochure direct aanvragen en downloaden.

Gelieve onderstaand formulier in te vullen om de brochure te downloaden.

* Verplichte velden

REAGEER DIRECT OP DEZE WONING

Contactgegevens

 

+31 (0) 114 - 68 63 77

 

Hooglandsedijk 12
4589 RW Ossenisse

Privacyverklaring

KvK 66968399
BTW NL 856774893B01