Lovenpolderstraat De achterzijde van de woning Het perceel met boomgaard Uitzicht over het polderlandschap Uitzicht over het polderlandschap Uitzicht over het polderlandschap De oprijlaan
Lovenpolderstraat 5
Hoek
€ 450.000  K.K.
Perceelsgrootte: 39930 m2 Slaapkamers: 3
Garage: Ja
  • Royaal perceel midden in de polders van Hoek
  • Zowel woon- als agrarische bestemming
  • Sloopwaardige woning
  • Bergschuur aanwezig
  • 3,9 HA boomgaard
  • Dicht bij de Belgisch-Nederlandse grens, dicht bij de Westerschelde

Korte omschrijving

Deze voormalige woonboerderij is landelijk gelegen in de polders van het dorp Hoek en vlak bij de stad Terneuzen. Ook de Westerscheldetunnel, uitvalswegen naar grote Belgische steden en de zeedijk is zeer snel bereikbaar. Het geheel staat op een oppervlakte van bijna 4 HA. Op de locatie staat een woning, die in principe sloopwaardig is, en een bergschuur. Tevens ligt er circa 3,5 HA landbouwgrond waarop een boomgaard is aangeplant. Op deze locatie rust een woon- en bedrijfsbestemming.

Het object is gelegen in een prachtig, vrij gebied omgeven door percelen akkerland. Ondanks het feit dat de woning sloopwaardig is, is de basis in orde en renoveerbaar. De begane grond bestaat uit een woonkamer, badkamer, toilet en slaapkamer. Op de verdieping vindt u een woonkamer, keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een toilet en een trapopgang naar het plat dak. Tevens is een garage aanwezig.

 

Bijzonderheden

Voor meer informatie kunt u altijd bellen met ons kantoor op 0114 - 68 63 77. Wij zijn zeven dagen per week van 9u tot 21u bereikbaar. Bezichtigingen kunnen ook in de avonden en in het weekend plaatsvinden.

REAGEER DIRECT OP DEZE WONING

Contactgegevens

 

+31 (0) 114 - 68 63 77

 

Hooglandsedijk 12
4589 RW Ossenisse

Privacyverklaring

KvK 66968399
BTW NL 856774893B01