Wegdromen bij je nieuwe huis

Of je nu net een huis gekocht hebt, een verbouwing plant of nog maar in de oriënterende fase zit … wegdromen kan altijd. Laat je fantasie even de vrije loop. Dan kom je vaak tot verrassende inzichten of ideeën. Deze apps helpen je daarbij.

De zoektocht naar een nieuw huis start voor veel mensen op Funda. Maar ook als je niet gericht op zoek bent naar een woning kun je er je lol op. Heerlijk rondstruinen in huizen, verbouwplannen maken, of je verbazen over woningen die nooit van jou zullen zijn. Tenzij je de loterij wint natuurlijk.

En wie checkt er niet even het interieur van huizen uit de buurt? Gluren bij de buren is niet alleen leuk, dat ongegeneerd binnenkijken kan ook wat opleveren. Misschien doe je wel een idee op voor een aanbouw of zie je hoeveel extra ruimte een dakkapel geeft.

Muren slopen

Heb je verbouwplannen? Of ben je benieuwd hoe het eruit ziet als je dat ene muurtje verwijdert? Met Magicplan breng je het in beeld. Aan de hand van foto’s van jouw huis berekent de app afstanden en afmetingen. Zodat je uiteindelijk een professionele plattegrond krijgt van je woning, die je kunt bewerken. Voeg slaapkamers samen, breid de badkamer uit of bekijk eens of die gewenste woonkeuken in je huis past.

De app downloaden is gratis. Maar wil je de plattegronden exporteren dan moet je betalen. Beschikbaar voor iOS en Android.

Meubels schuiven

Een nieuw huis vraagt om een nieuwe inrichting. Weet je al waar je de bank neerzet? Of wat voor soort kast het beste in de slaapkamer past?

Als makelaar bieden wij ook de mogelijkheid om meubels te schuiven in een plattegrond van woningen in ons aanbod. Mocht je op zoek zijn naar een plattegrond van een bepaalde woning, neem dan even contact met ons op.

Homestyler Interior Design geeft een goed beeld van de mogelijkheden die jouw nieuwe casa biedt. Je gebruikt foto’s van jouw (toekomstige) huis dus ziet direct wat bepaalde kleuren en meubels met een ruimte doen.

Beschikbaar voor iOS en Android.

En zo blijft het misschien niet alleen bij wegdromen… heel veel plezier!

Contactgegevens

 

+31 (0) 114 - 68 63 77

 

Hooglandsedijk 12
4589 RW Ossenisse

Privacyverklaring

KvK 66968399
BTW NL 856774893B01