5 jaar zijn we bezig geweest met de verkoop van het pand. Een bijzonder groot en specifiek pand dat niet iedereen hier op af kwam. Je hebt me altijd kunnen gerust stellen dat het goed zou komen en het kwam goed. Hartelijk dank daar voor. Tevens wil ik mensen oproepen: als je een makelaar zoekt die niet duur is, pas na 5 jaar adverteren een rekening stuurt, altijd bereikbaar is en op de grootst mogelijke sites staat, je bij Van Gassen Vastgoed moet zijn!
Dhr. Van Noorden
Lamswaarde
15 maart 2018
9,3
We zijn correct geholpen met de verkoop van ons appartement. Een goede communicatie en vriendelijke aandacht.
P. van de Linde
Kloosterzande
11 maart 2018
8,5
Goede begeleiding en mooie afwikkeling bij notaris. Mooie video opname van het pand.
Mevr. Cools
Graauw
24 januari 2018
9,5
Dank voor de prettige samenwerking. We zijn erg tevreden over de gang van zaken: prachtige foto's, prachtige brochure, goed bereikbaar. Alleen jammer, ondanks overmacht, dat Eddy niet aanwezig was bij het passeren van de akte.
Angela schelfhout
Hengstdijk
14 januari 2018
9,0
Altijd snel en correct antwoord op vragen. Heel tevreden!
Mevr. Bouchaut
Clinge
5 januari 2018
10,0
De duidelijke snelle en praktische werkwijze van makelaar Van Gassen heeft er ongetwijfeld aan bijgedragen dat de verkoop van de woning zo snel en naar tevredenheid is verlopen.
Fam. De Theije
Hulst
4 januari 2018
10,0
Eddy van Gassen is een man van zijn woord, altijd stipt op tijd, altijd vriendelijk en beleefd. Hij kent de markt en hij weet waarover hij spreekt.
Fam. Goudbeek
Heikant
4 januari 2018
8,0
Wij zijn heel fijn en op een hele gemoedelijke manier door heel 't proces van te koop zetten tot verkopen heen geholpen! Dankjewel voor alles!!! Familie Oele, Axel.
Fam. Oele
Axel
2 januari 2018
8,0
Duidelijke afspraken, correct en eerlijk! Geen gladde verkoop praatjes, maar gewoon een nuchtere Eddy die er niet omheen draait. Bedankt voor de goede service en de snelle verkoop! Eddy, je bent een topper! Nogmaals bedankt! Familie Temmerman-Duymelinckx
Dhr. Temmerman en mevr. Duymelinckx
Hulst
1 januari 2018
10,0
Wij hebben ervaren dat Van Gassen bovengemiddeld goede service levert. Tijd speelt geen rol: elk moment van de dag tussen 09:00 en 21:00 uur is persoonlijk contact mogelijk of word je op je verzoek z.s.m. teruggebeld. Afspraken zijn duidelijk en worden op de afgesproken tijd stipt nagekomen.
W. Slabbekoorn
Hulst
1 januari 2018
9,3
Wij zijn zeer tevreden over het hele proces van het verkopen van ons ouderlijk huis. Ook was Van Gassen Vastgoed altijd bereikbaar en reageerde snel op telefoontjes en mailtjes.
Mevr. Verschuren-van Gimst
Graauw
31 december 2017
8,0
Ervaring met Van Gassen Vastgoed is prima. Mooie presentatie van de woning op de website. Goede begeleiding en is altijd bereikbaar. Zelfs in de avonduren en in het weekend hele snelle reactie!
Mevr. van Driessche
Kloosterzande
19 november 2017
8,3
Mevr. de Bakker
Lamswaarde
6 november 2017
8,0
Alles is heel goed en professioneel gegaan, volgens afspraken. Wij zijn zeer tevreden en zullen in de toekomst, indien nodig, opnieuw voor Van Gassen Vastgoed kiezen.
Fam. Youra
Hulst
4 november 2017
10,0
Geweldige voorlichting vooraf over wat wel en niet kan. Daarna een inzet om alles goed te laten verlopen. Altijd tijd voor vragen, zelfs als je denkt oei het loopt niet. Goed gedaan V.G. Vastgoed. Ad en Ria, twee blije mensen.
Dhr. Knicknie
Graauw
4 november 2017
10,0
Zeer goede ervaring. Ondanks dat de woning een langere tijd te koop heeft gestaan, en er problemen hebben voorgedaan waardoor de woning niet direct verkocht kon worden, zijn wij altijd vlot geholpen. Wat zeker een groot positief punt is dat er ook buiten de kantooruren contact opgenomen kan worden. En altijd zeer snel een reactie terug. Een goede ervaring aan een correcte prijs. Bedankt.
Dhr. Sjerp en Mevr. Smieszek
Terneuzen
22 oktober 2017
9,0
Snel verkocht voor een mooie prijs. Goed bereikbaar, perfect zijn best gedaan. Ook geholpen met de verkoop van mijn inboedel aan de koper en die kwamen uit een ander land en spraken geen Nederlands. Dus ik ben heel tevreden.
Dhr. Neve
Graauw
21 oktober 2017
9,5
Dik tevreden over de service en begeleiding. Het bekend maken in de media is als zeer goed ervaren. Belangrijk is het nakomen van beloftes wat zeer zeker is gebeurd. C.Roestenberg.
Fam. Roestenberg
Walsoorden
10 oktober 2017
9,3
Ik ben tevreden over de verkoop van de Koningsdijk 14 te Hengstdijk. Alles netjes afgehandeld.
Dhr. van de Veeken
Hengstdijk
9 oktober 2017
9,0
Prima makelaar, doen wat ze beloven en komen afspraken veelal na. Uitstekende bereikbaarheid, ook in het weekend en in de avond.
Fam. Heijnsdijk
Kloosterzande
4 juli 2017
8,0
Altijd bereikbaar...
Dhr. Warrens
Vogelwaarde
3 juli 2017
7,5
Altijd bereikbaar, zeer snelle reactie op emails, fijne afstemming voor bezichtigingen en goed advies.
Mevr. Francken
Hulst
2 juli 2017
8,0
Goed en duidelijk geholpen met de verkoop van het huis.
Fam. Vlassenrood
Hulst
1 juli 2017
8,0
Meneer Van Gassen is een zeer goede verkoper van ons huisje geweest. Hij heeft deze op amper 3 maanden verkocht. Is zeker een aanrader!
Mevr. Hoskens
Zaamslag
1 juli 2017
9,0
Van Gassen Vastgoed is goed op de hoogte van de vastgoedmarkt, en levert uitstekende service!
Mevr. van Jole
Kloosterzande
16 juni 2017
9,8
We zijn tevreden dat we 2 jaar terug gekozen hebben voor Van Gassen Vastgoed. De zichtbaarheid van de woning op sociale media was 100%. Misschien zou vaker adverteren in een regiokrant een verbetering kunnen zijn. De contacten waren 7 op 7 ook 100% met supersnelle reactie op e-mails. Zowel Eddy als René bedankt voor het totale pakket.
Dhr. van Gastel
Vogelwaarde
13 juni 2017
8,3
Prima makelaar!
Eelco van Hoecke
Hulst
13 juni 2017
9,0
Vlotte samenwerking. Correcte prijs. Mijn woning was snel verkocht en de onderhandelingen lopen snel en correct.
Dhr. van Geyte
Lamswaarde
13 juni 2017
8,5
Deskundig en klantgericht!
Fam. Verhoeven
Walsoorden
12 juni 2017
7,8
Ondanks dat de verkoop lang heeft geduurd, heeft Van Gassen Vastgoed alle beloftes waargemaakt. Zij zijn altijd bereikbaar en reageren snel op vragen. Ik zou deze makelaar altijd aanbevelen.
Fam. Verschooten
Vogelwaarde
18 mei 2017
9,5
Goede begeleiding en fijn dat ze altijd goed bereikbaar zijn. Ze hebben altijd tijd om je te woord te staan en er wordt ook altijd snel op mails gereageerd. Wat ons betreft; zeer goede dienstverlening! TOP
Fam. Leeraert
Hulst
1 mei 2017
9,0
Altijd heel punctueel en een snelle reactie. Wel wat kleine slordigheidjes in de verkoopovereenkomsten. Erg tevreden!
Mevr. van de Walle
Terhole
30 april 2017
8,0
Makelaar Van Gassen Vastgoed heeft de verkoop van ons huis geregeld. De vakkundige wijze waarop het hele proces is verlopen maakt ons tot zeer tevreden mensen. Vriendelijk, behulpzaam, vakkundig en no-nonsens. We raden eenieder aan met hem in zee te gaan. Eddy, René, onze welgemeende dank!
Fam. de Bakker
Hulst
23 maart 2017
9,5
Wij hebben onze woning verkocht via van Gassen. Ik zal van Gassen zeker aanbevelen. Wanneer wij een vraag hadden, werd deze op zeer korte termijn beantwoord. Dit heb ik in de toch al spannende periode van verkoop als bijzonder prettig ervaren.
Fam. Boom Schutjens
Hulst
13 maart 2017
9,5
Zeer goede en deskundige makelaar met een prima service en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Dhr. Schilt
Lamswaarde
4 februari 2017
9,0
Onze woning heeft lang te koop gestaan. Meerdere gegadigden echter net niet over de streep getrokken. Soms moet er net wat meer gebeuren. Begeleiding, bereikbaarheid zeer correct en snel opgepakt. Op vragen omtrent en buiten de verkoop altijd reactie (niets teveel gevraagd). Wij zijn content dat onze woning verkocht is, bedankt hiervoor.
Dhr. de Bakker en mevr. Seghers
Vogelwaarde
4 februari 2017
8,8
Ons huis is in betrekkelijk korte tijd verkocht. Uw advies om dat per opbod te doen, bleek zeer goed. Waarvoor onze dank.
Fam. Schouten
Kloosterzande
1 januari 2016
7,8
Super trots! Kort, maar krachtig. Ga zo door. En heel veel succes voor de verdere toekomst. Mijn dank is groot! Héél groot!
Mevr. van der Heijden
Hengstdijk
28 december 2016
10,0
Van Gassen is er echt voor de verkoper. Heeft verstand van zaken en werkt op een zeer ontspannen sfeer samen met de (in ons geval) verkopers. Handelt de vele belangrijke zaken keurig af. Eddy .... heel erg bedankt dat jullie het huis namens ons verkocht hebben. SUPER !!
Dhr. Breukel
Graauw
10 december 2016
9,0
Van Gassen Vastgoed heeft goed naar onze wensen geluisterd. Ze zijn altijd te bereiken. En denken zeer goed mee. De gemaakte film van het huis was geweldig. We zijn zeer tevreden over de service.
Fam. de Bakker
Kloosterzande
9,5
Duidelijke lijnen en snel antwoord op email.
Dhr. Aerts
Terhole
8,8
van Gassen Vastgoed is een lokale makelaar met verstand van zaken. Altijd rustig. Geen paniek. We hebben een goed advies gekregen wat resulteerde in een verkoop binnen een wek met slechts twee bezichtigingsdagen. De aanpak was groots en het resultaat navenant. Een van de vele plus punten zijn de ruime openingstijden en flexibiliteit. Het zijn tenslotte werkende mensen die een huis zoeken en niet elke keer een vrije dag kunnen nemen. Zo hebben we van Gassen ook leren kennen: bezichtigen op tijdstippen dat het ons uit kwam. Een ander plus punt is dat je alleen betaald als het huis daadwerkelijk verkocht wordt. Geen verborgen kosten of andere marketing truukjes. Op en top tevreden!
Fam. de Winkel
Hulst
10,0
Laagdrempelig, betrouwbaar en snel.
Mevr. Bouchaut
Kloosterzande
9,0
Mijn ervaring met van Gassen vastgoed waren zeer goed! Vandaar dat ik ze deze cijfers geef ik heb geen 1 opmerking over de werkzaamheden die verricht zijn.
Dhr. Smulders
Terneuzen
10,0
Altijd bereikbaar en doelgericht.
Fam. van Acker
Kloosterzande
7,5
De begeleiding en presentatie was prima in orde, huis snel verkocht.
Fam. De Cocq
Kloosterzande
8,8
Wij zijn zeer tevreden over het hele proces van het verkopen van ons ouderlijk huis. We hadden nooit verwacht dat het zo snel verkocht zou zijn. De contacten die we hebben gehad met jullie waren altijd correct, professioneel en vriendelijk.
Mevr. Hulshout
Vogelwaarde
8,0
Man van zijn woord, komt zijn afspraken na. Kan snel handelen.
Dhr. de Keyzer
Clinge
8,8
Positieve ervaring met de verkoop van het huis. Veel kennis aanwezig van omgevings- en marktfactoren, wat belangrijk is voor de verkoop van een huis in Zeeuws-Vlaanderen. Communicatie met de verkopende partij (via telefoon en mail) had wat ons betreft iets intensiever gemogen.
Fam. De Kever
Kloosterzande
8,0
Korte lijnen, altijd binnen een halve dag antwoord op een vraag. Prima service!
Robbert de Bel
Kloosterzande
9,5
Netjes en correct geholpen
Fam. Henderiks
Hulst
8,8
Wij zijn zeer tevreden over de inzet van jullie bij de verkoop. Vooral de korte lijn t.o.v. jullie bedrijf is mij zeer goed bevallen.
Adri en Emmy de Bot
Heikant
8,3
Betrokken makelaar geeft er blijk van, dat niet alleen het product, maar ook de mensen daarachter, zowel verkoper als koper, steunen op zijn kennis en bereikbaarheid.
Fam. Goedhart
Hengstdijk
8,0
Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. De service en begeleiding is erg goed. Door de kennis van de omgeving is er een goede verkoopstrategie vastgesteld waardoor de woning erg snel verkocht is. Bedankt!
Dhr. Hovenier
Nieuw Namen
8,5
Ook uw woning verkopen?

Contactgegevens

 

+31 (0) 114 - 68 63 77

 

Hooglandsedijk 12
4589 RW Ossenisse

KvK 66968399
BTW NL 856774893B01