Deze makelaar is altijd bereikbaar, vriendelijk en deskundig. Reageert snel en beschikt over goede externe contacten. Denk aan fotograaf, energielabel, bouwkundig, juridisch.
M.F.A. van Pelt
Kloosterzande
7 April 2024
8,5
De hele verkoop van onze woning is ontzettend soepel verlopen. De kennis van de makelaar en de fijne communicatie gedurende het hele proces hebben er voor gezorgd dat wij nooit hebben getwijfeld aan een spoedige en goede afloop. Enkel lof.
Dhr. ter Hofstede
Kloosterzande
29 March 2024
10,0
Bewust gekozen voor een plaatselijke makelaar, die bij ons al bekend was. Nette manier van zaken doen. Heel tevreden over het team en begeleiding.
Fam. Jonkheijm
Kloosterzande
10 February 2024
8,3
We hebben jullie bemiddeling als zeer deskundig ervaren. De begeleiding was optimaal en zeer correct. Ook informatief scoren jullie hoog en we zo kregen een zeer goede indruk wat er op de huidige huizenmarkt mogelijk was en dat werd keurig in relatie gebracht naar onze aan te bieden woning. De prijs/kwaliteit krijgt de kwalificatie uitstekend! Wat ik nog wil benadrukken is de klantvriendelijkheid en ook de snelle communicatie.
Dhr. Collet
Kuitaart
10 February 2024
9,0
Geen op- of aanmerkingen. Heeft gedaan wat er van een makelaar verwacht wordt. En dat alles op een correcte wijze.
Fam. Gramberg
Lamswaarde
10 September 2023
9,0
We zijn zeer tevreden over de geleverde diensten. Het gehele verkoop proces is uitstekend geregeld. Mede doordat wij de verkoop vanuit het buitenland deden, was dit toch gebaseerd op vertrouwen.
Dhr. van Tienen
Clinge
23 April 2023
9,8
Wij zijn meer dan tevreden over de gang van zaken bij de verkoop van de woning. Lokale marktkennis is maatgevend. Daar kan een andere makelaar niet aan tippen. Jullie houden ons van elke stap op de hoogte en jullie zijn altijd bereikbaar en aanspreekbaar.
Ronnie Roctus
Kloosterzande
23 April 2023
9,0
Bij deze willen we je bedanken voor de goede samenwerking bij de verkoop van het huis van onze moeder. Het was allemaal goed geregeld! Ook de afhandeling bij de notaris.
Mevr. Rijk
Kloosterzande
23 April 2023
9,3
No nonsense makelaar die altijd bereikbaar is en zorgt voor een snelle afhandeling van de verkoop. Vraagt een eerlijke prijs en komt gemaakte afspraken na!
Dhr. de Ridder
Sint Jansteen
17 December 2022
8,5
Super begeleiding en alles prima tot in de puntjes geregeld. Boven onze verwachtingen
Dhr. van der Blommaert
Graauw
27 July 2022
10,0
Goed geholpen en netjes alles afgehandeld.
Dhr. Kaijser
Hulst
30 April 2022
9,0
Heldere communicatie en altijd bereikbaar.
Dhr. Saman
Graauw
19 January 2022
9,5
Een fijn kantoor om zaken mee te doen, je wordt zeer goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen m.b.t. de verkoop van de woning, de regiokennis is groot evenals de deskundigheid. Vriendelijke mensen die begrijpen hoe een verkoop werkt. Van Gassen Vastgoed heeft onze belangen zeer goed behartigd. Wij bevelen dit kantoor zeker aan indien u een verkoop overweegt in Zeeuws Vlaanderen. Mvg, Sandra Wisse
Sandra van Dijk
Hoek
18 January 2022
10,0
Alles snel geregeld en in orde. Huis snel verkocht. Netjes geregeld tot de overdracht. Bedankt, Eddy voor de goede service.
Dhr. de Vos
Clinge
16 January 2022
10,0
Zeer vlot contact bij bespreking verkoop en het te koop zetten van de woning. Komt altijd zijn afspraak na, bezoeken worden ruim op voorhand besproken...
Dhr. Janssens
Sint Jansteen
4 January 2022
9,0
Makelaar zonder poespas, met de nodige kennis. Kon niet beter!
Ronnie en Ria Kerckhaert - van Geertruy
Graauw
19 December 2021
10,0
Het contact met van Gassen Vastgoed is prima verlopen. Het geheel is kordaat en kundig afgehandeld. Voor verkoop van een woning kan ik ze zeker aanbevelen.
Dhr. Verschueren
Vogelwaarde
8 November 2021
9,0
Bereikbaarheid was top! Verder aangenaam, vriendelijk en rustig. Ook goede begeleiding met vragen over bijvoorbeeld het energielabel.
De heer Eric Silvain Alice Buijsse
Vogelwaarde
16 January 2021
8,0
Steeds goed contact gehad met de makelaar. Ook altijd vlot bereikbaar. Ik ga mensen zeker aanraden Van Gassen te overwegen.
Gert Van Gavere
Walsoorden
21 November 2020
9,3
Een voorbeeld voor andere makelaars en een topper in zijn beroepscategorie. Luistert en adviseert zonder opdringerig te zijn en dag en nacht present om vriendelijk een antwoord te geven. Als we ooit terug in Zeeland terecht komen, zal het via dit bureau zijn!
Dhr. Dockx
Walsoorden
19 September 2020
10,0
Wij zijn voor treffelijk geholpen door u als makelaar te kiezen. Wij waarderen dit met het cijfer 9.
Dhr. Lauwerijssen
Hulst
4 June 2020
9,0
Met name over de service en begeleiding zeer tevreden. Altijd beschikbaar en bereikbaar.
De heer Jonnie Herrebout
Clinge
3 June 2020
10,0
Ik ben tevreden over de samenwerking! De makelaar was altijd bereikbaar en stond open voor vragen.
Dhr. K. G. J. de Maertelaere
Sas van Gent
3 June 2020
9,3
Ondanks de corona tijd, toch vlot verkocht!
Dhr. van Gassen
Sint Jansteen
2 June 2020
7,8
Gewoon goed!
Mevr. van Bellen
Kloosterzande
2 June 2020
9,0
Ik ben heel tevreden over de geleverde service en begeleiding van de makelaar Van Gassen. Als Belgische raad ik Van Gassen Vastgoed sterk aan bij mijn landgenoten.
Mevr. Van Hazendonk
Axel
24 May 2020
10,0
De contact heeft is altijd goed verlopen, vriendelijke beschikbare en bereikbare makelaar! Maakt een juiste schatting van je huis en is open over alles. Meer updates op website zou aangewezen zijn, maar als u belt wordt je altijd geholpen en op de hoogte gebracht.
De heer Boudbouda Ahmed Youra
Hulst
11 November 2019
9,5
Makelaar was altijd bereikbaar, de gehele week, via telefoon, mail en reageerde altijd snel. Hij stond voor alles klaar en lichtte alles goed toe en kwam altijd zijn afspraken na.
Mevr. van Riel
Hulst
16 September 2019
9,8
Deze makelaar is misschien wel een vreemde eend in de bijt: in positieve zin. In de afgelopen jaren een tweetal keer een beroep op gedaan en beide keren was het gehele proces tot in de puntjes verzorgd. De prijsstelling is traditioneel maar inmiddels wel uniek: je betaalt alleen als je huis is verkocht. Geen fratsen. Daarbij zijn ze flexibel in de afspraken zodat er altijd wel een moment gevonden wordt om je huis te showen aan potentiële kopers. Een ideale makelaar voor zowel kopers als verkopers!
De heer André de Winkel
Graauw
19 August 2019
10,0
Omdat ons bijzondere huis in Walsoorden toch vlot verkocht is, tegen een redelijke prijs, willen wij jullie heel hartelijke bedanken voor de prima begeleiding. Geen vraag was te gek op welk moment van de dag dan ook. Altijd direct antwoord. Bedankt, Marleen en Theo
Dhr. van Meelen
Walsoorden
14 June 2019
9,8
Ons huis is verkocht geraakt, dat was het belangrijkste. Eddy was altijd bereikbaar of reageerde snel op email. Ook een leuke mogelijkheid gekregen om het huis te promoten in een lokaal blad net voor de open huizen route.
De heer Jochem Roels
Kloosterzande
14 June 2019
7,8
Prima contact, correct afgehandeld. Makelaar uit de streek heeft zijn voordelen.
Fam. Fassaert
Kloosterzande
13 June 2019
8,0
Prettige communicatie, snelle service, goede prijs-kwalitiet verhouding, weekendservice.
Mevrouw Monique Gabriëlle Joanna Maria Vringer
Hulst
12 May 2019
9,0
Goede en snelle service, altijd bereikbaar, deskundig, en een prettige samenwerking.
Fam. Dobbelaar
Vogelwaarde
27 April 2019
9,0
Snelle en succesvolle verkoop, fotoreportage erg professioneel. Vlotte afhandeling en snelle communicatie. Prettige samenwerking.
Fam. Grootzwagers
Kloosterzande
2 January 2019
9,0
Snelle en adequate service. Ook meedenken met goede suggesties. Accuraat en altijd snel reagerend.
Mevr. van de Walle
Terneuzen
4 December 2018
8,3
Ik ben erg blij dat ik voor Van Gassen Vastgoed heb gekozen. Veel persoonlijke aandacht, altijd te bereiken en doet echt moeite om je huis te verkopen. Ik wil Eddy en René dan ook erg bedanken voor wat zij voor mij hebben gedaan.
Mevr. Blom
Kloosterzande
26 November 2018
10,0
Tijdens ons kennismakingsgesprek hebben we aangegeven dat de woning snel op de markt moest komen. Binnen 4 dagen stond de woning in de markt. Vrijdags op Funda, Maandag na het weekend was de woning al verkocht! Ook tijdens de overdracht is alles netjes begeleid door de makelaar. Wat wilt een klant nog meer?
Orlando de Jonge
Kloosterzande
11 November 2018
10,0
5 jaar zijn we bezig geweest met de verkoop van het pand. Een bijzonder groot en specifiek pand dat niet iedereen hier op af kwam. Je hebt me altijd kunnen gerust stellen dat het goed zou komen en het kwam goed. Hartelijk dank daar voor. Tevens wil ik mensen oproepen: als je een makelaar zoekt die niet duur is, pas na 5 jaar adverteren een rekening stuurt, altijd bereikbaar is en op de grootst mogelijke sites staat, je bij Van Gassen Vastgoed moet zijn!
Lamswaarde
19 August 2018
9,3
We zijn zeer tevreden over jullie service, heel snel antwoord op vragen zowel in het weekend als door de week! Geen flauwekul gewoon zoals het is, zo zijn er ook geen verrassingen.
Fam. van den Berghen
Zaamslag
6 August 2018
10,0
Steeds bereikbaar, goede begeleiding en advies zonder poes-pas met een eerlijke eindprijs. Zonder betalingen te doen voordat je woning is verkocht.
Fam. Robberecht
Nieuw Namen
6 August 2018
10,0
Pluspunten: Bereikbaarheid (ook 's avonds en weekend), snel schakelen, nette presentatie online. Verbeterpunten: Duurde lang voordat er kwam te staan dat het huis verkocht was. Iets meer adviserende rol bij onderhandelingsproces. Inclusief BTW vermelden in bemiddelingsovereenkomst (op site staat dat wel).
Dhr. de Schepper en Mevr. Vercruijsse
Vogelwaarde
6 August 2018
6,8
We zijn correct geholpen met de verkoop van ons appartement. Een goede communicatie en vriendelijke aandacht.
P. van de Linde
Kloosterzande
11 March 2018
8,5
Goede begeleiding en mooie afwikkeling bij notaris. Mooie video opname van het pand.
Mevr. Monique Beerlandt
Graauw
24 January 2018
9,5
Dank voor de prettige samenwerking. We zijn erg tevreden over de gang van zaken: prachtige foto's, prachtige brochure, goed bereikbaar. Alleen jammer, ondanks overmacht, dat Eddy niet aanwezig was bij het passeren van de akte.
Angela schelfhout
Hengstdijk
14 January 2018
9,0
Altijd snel en correct antwoord op vragen. Heel tevreden!
Mevr. Bouchaut
Clinge
5 January 2018
10,0
De duidelijke snelle en praktische werkwijze van makelaar Van Gassen heeft er ongetwijfeld aan bijgedragen dat de verkoop van de woning zo snel en naar tevredenheid is verlopen.
Fam. De Theije
Hulst
4 January 2018
10,0
Eddy van Gassen is een man van zijn woord, altijd stipt op tijd, altijd vriendelijk en beleefd. Hij kent de markt en hij weet waarover hij spreekt.
Fam. Goudbeek
Heikant
4 January 2018
8,0
Wij zijn heel fijn en op een hele gemoedelijke manier door heel 't proces van te koop zetten tot verkopen heen geholpen! Dankjewel voor alles!!! Familie Oele, Axel.
Fam. Oele
Axel
2 January 2018
8,0
Duidelijke afspraken, correct en eerlijk! Geen gladde verkoop praatjes, maar gewoon een nuchtere Eddy die er niet omheen draait. Bedankt voor de goede service en de snelle verkoop! Eddy, je bent een topper! Nogmaals bedankt! Familie Temmerman-Duymelinckx
Dhr. Temmerman en mevr. Duymelinckx
Hulst
1 January 2018
10,0
Wij hebben ervaren dat Van Gassen bovengemiddeld goede service levert. Tijd speelt geen rol: elk moment van de dag tussen 09:00 en 21:00 uur is persoonlijk contact mogelijk of word je op je verzoek z.s.m. teruggebeld. Afspraken zijn duidelijk en worden op de afgesproken tijd stipt nagekomen.
W. Slabbekoorn
Hulst
1 January 2018
9,3
Wij zijn zeer tevreden over het hele proces van het verkopen van ons ouderlijk huis. Ook was Van Gassen Vastgoed altijd bereikbaar en reageerde snel op telefoontjes en mailtjes.
Mevr. Verschuren-van Gimst
Graauw
31 December 2017
8,0
Ervaring met Van Gassen Vastgoed is prima. Mooie presentatie van de woning op de website. Goede begeleiding en is altijd bereikbaar. Zelfs in de avonduren en in het weekend hele snelle reactie!
Mevr. van Driessche
Kloosterzande
19 November 2017
8,3
Mevr. de Bakker
Lamswaarde
6 November 2017
8,0
Alles is heel goed en professioneel gegaan, volgens afspraken. Wij zijn zeer tevreden en zullen in de toekomst, indien nodig, opnieuw voor Van Gassen Vastgoed kiezen.
Fam. Youra
Hulst
4 November 2017
10,0
Geweldige voorlichting vooraf over wat wel en niet kan. Daarna een inzet om alles goed te laten verlopen. Altijd tijd voor vragen, zelfs als je denkt oei het loopt niet. Goed gedaan V.G. Vastgoed. Ad en Ria, twee blije mensen.
Dhr. Knicknie
Graauw
4 November 2017
10,0
Zeer goede ervaring. Ondanks dat de woning een langere tijd te koop heeft gestaan, en er problemen hebben voorgedaan waardoor de woning niet direct verkocht kon worden, zijn wij altijd vlot geholpen. Wat zeker een groot positief punt is dat er ook buiten de kantooruren contact opgenomen kan worden. En altijd zeer snel een reactie terug. Een goede ervaring aan een correcte prijs. Bedankt.
Dhr. Sjerp en Mevr. Smieszek
Terneuzen
22 October 2017
9,0
Snel verkocht voor een mooie prijs. Goed bereikbaar, perfect zijn best gedaan. Ook geholpen met de verkoop van mijn inboedel aan de koper en die kwamen uit een ander land en spraken geen Nederlands. Dus ik ben heel tevreden.
Dhr. Neve
Graauw
21 October 2017
9,5
Dik tevreden over de service en begeleiding. Het bekend maken in de media is als zeer goed ervaren. Belangrijk is het nakomen van beloftes wat zeer zeker is gebeurd. C.Roestenberg.
Fam. Roestenberg
Walsoorden
10 October 2017
9,3
Ik ben tevreden over de verkoop van de Koningsdijk 14 te Hengstdijk. Alles netjes afgehandeld.
Dhr. van de Veeken
Hengstdijk
9 October 2017
9,0
Prima makelaar, doen wat ze beloven en komen afspraken veelal na. Uitstekende bereikbaarheid, ook in het weekend en in de avond.
Fam. Heijnsdijk
Kloosterzande
4 July 2017
8,0
Altijd bereikbaar...
Dhr. Warrens
Vogelwaarde
3 July 2017
7,5
Altijd bereikbaar, zeer snelle reactie op emails, fijne afstemming voor bezichtigingen en goed advies.
Mevr. Francken
Hulst
2 July 2017
8,0
Goed en duidelijk geholpen met de verkoop van het huis.
Fam. Vlassenrood
Hulst
1 July 2017
8,0
Meneer Van Gassen is een zeer goede verkoper van ons huisje geweest. Hij heeft deze op amper 3 maanden verkocht. Is zeker een aanrader!
Mevr. Hoskens
Zaamslag
1 July 2017
9,0
Van Gassen Vastgoed is goed op de hoogte van de vastgoedmarkt, en levert uitstekende service!
Mevr. van Jole
Kloosterzande
16 June 2017
9,8
We zijn tevreden dat we 2 jaar terug gekozen hebben voor Van Gassen Vastgoed. De zichtbaarheid van de woning op sociale media was 100%. Misschien zou vaker adverteren in een regiokrant een verbetering kunnen zijn. De contacten waren 7 op 7 ook 100% met supersnelle reactie op e-mails. Zowel Eddy als René bedankt voor het totale pakket.
Dhr. van Gastel
Vogelwaarde
13 June 2017
8,3
Prima makelaar!
Eelco van Hoecke
Hulst
13 June 2017
9,0
Vlotte samenwerking. Correcte prijs. Mijn woning was snel verkocht en de onderhandelingen lopen snel en correct.
Dhr. van Geyte
Lamswaarde
13 June 2017
8,5
Deskundig en klantgericht!
Fam. Verhoeven
Walsoorden
12 June 2017
7,8
Ondanks dat de verkoop lang heeft geduurd, heeft Van Gassen Vastgoed alle beloftes waargemaakt. Zij zijn altijd bereikbaar en reageren snel op vragen. Ik zou deze makelaar altijd aanbevelen.
Fam. Verschooten
Vogelwaarde
18 May 2017
9,5
Goede begeleiding en fijn dat ze altijd goed bereikbaar zijn. Ze hebben altijd tijd om je te woord te staan en er wordt ook altijd snel op mails gereageerd. Wat ons betreft; zeer goede dienstverlening! TOP
Fam. Leeraert
Hulst
1 May 2017
9,0
Altijd heel punctueel en een snelle reactie. Wel wat kleine slordigheidjes in de verkoopovereenkomsten. Erg tevreden!
Mevr. van de Walle
Terhole
30 April 2017
8,0
Makelaar Van Gassen Vastgoed heeft de verkoop van ons huis geregeld. De vakkundige wijze waarop het hele proces is verlopen maakt ons tot zeer tevreden mensen. Vriendelijk, behulpzaam, vakkundig en no-nonsens. We raden eenieder aan met hem in zee te gaan. Eddy, René, onze welgemeende dank!
Fam. de Bakker
Hulst
23 March 2017
9,5
Wij hebben onze woning verkocht via van Gassen. Ik zal van Gassen zeker aanbevelen. Wanneer wij een vraag hadden, werd deze op zeer korte termijn beantwoord. Dit heb ik in de toch al spannende periode van verkoop als bijzonder prettig ervaren.
Fam. Boom Schutjens
Hulst
13 March 2017
9,5
Zeer goede en deskundige makelaar met een prima service en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Dhr. Schilt
Lamswaarde
4 February 2017
9,0
Onze woning heeft lang te koop gestaan. Meerdere gegadigden echter net niet over de streep getrokken. Soms moet er net wat meer gebeuren. Begeleiding, bereikbaarheid zeer correct en snel opgepakt. Op vragen omtrent en buiten de verkoop altijd reactie (niets teveel gevraagd). Wij zijn content dat onze woning verkocht is, bedankt hiervoor.
Dhr. de Bakker en mevr. Seghers
Vogelwaarde
4 February 2017
8,8
Ons huis is in betrekkelijk korte tijd verkocht. Uw advies om dat per opbod te doen, bleek zeer goed. Waarvoor onze dank.
Fam. Schouten
Kloosterzande
1 January 2016
7,8
Super trots! Kort, maar krachtig. Ga zo door. En heel veel succes voor de verdere toekomst. Mijn dank is groot! Héél groot!
Mevr. van der Heijden
Hengstdijk
28 December 2016
10,0
Van Gassen is er echt voor de verkoper. Heeft verstand van zaken en werkt op een zeer ontspannen sfeer samen met de (in ons geval) verkopers. Handelt de vele belangrijke zaken keurig af. Eddy .... heel erg bedankt dat jullie het huis namens ons verkocht hebben. SUPER !!
Dhr. Breukel
Graauw
10 December 2016
9,0
Van Gassen Vastgoed heeft goed naar onze wensen geluisterd. Ze zijn altijd te bereiken. En denken zeer goed mee. De gemaakte film van het huis was geweldig. We zijn zeer tevreden over de service.
Fam. de Bakker
Kloosterzande
9,5
Duidelijke lijnen en snel antwoord op email.
Dhr. Aerts
Terhole
8,8
van Gassen Vastgoed is een lokale makelaar met verstand van zaken. Altijd rustig. Geen paniek. We hebben een goed advies gekregen wat resulteerde in een verkoop binnen een wek met slechts twee bezichtigingsdagen. De aanpak was groots en het resultaat navenant. Een van de vele plus punten zijn de ruime openingstijden en flexibiliteit. Het zijn tenslotte werkende mensen die een huis zoeken en niet elke keer een vrije dag kunnen nemen. Zo hebben we van Gassen ook leren kennen: bezichtigen op tijdstippen dat het ons uit kwam. Een ander plus punt is dat je alleen betaald als het huis daadwerkelijk verkocht wordt. Geen verborgen kosten of andere marketing truukjes. Op en top tevreden!
Fam. de Winkel
Hulst
10,0
Laagdrempelig, betrouwbaar en snel.
Mevr. Bouchaut
Kloosterzande
9,0
Mijn ervaring met van Gassen vastgoed waren zeer goed! Vandaar dat ik ze deze cijfers geef ik heb geen 1 opmerking over de werkzaamheden die verricht zijn.
Dhr. Smulders
Terneuzen
10,0
Altijd bereikbaar en doelgericht.
Fam. van Acker
Kloosterzande
7,5
De begeleiding en presentatie was prima in orde, huis snel verkocht.
Fam. De Cocq
Kloosterzande
8,8
Wij zijn zeer tevreden over het hele proces van het verkopen van ons ouderlijk huis. We hadden nooit verwacht dat het zo snel verkocht zou zijn. De contacten die we hebben gehad met jullie waren altijd correct, professioneel en vriendelijk.
Mevr. Hulshout
Vogelwaarde
8,0
Man van zijn woord, komt zijn afspraken na. Kan snel handelen.
Dhr. de Keyzer
Clinge
8,8
Positieve ervaring met de verkoop van het huis. Veel kennis aanwezig van omgevings- en marktfactoren, wat belangrijk is voor de verkoop van een huis in Zeeuws-Vlaanderen. Communicatie met de verkopende partij (via telefoon en mail) had wat ons betreft iets intensiever gemogen.
Fam. De Kever
Kloosterzande
8,0
Korte lijnen, altijd binnen een halve dag antwoord op een vraag. Prima service!
Robbert de Bel
Kloosterzande
9,5
Netjes en correct geholpen
Fam. Henderiks
Hulst
8,8
Wij zijn zeer tevreden over de inzet van jullie bij de verkoop. Vooral de korte lijn t.o.v. jullie bedrijf is mij zeer goed bevallen.
Adri en Emmy de Bot
Heikant
8,3
Betrokken makelaar geeft er blijk van, dat niet alleen het product, maar ook de mensen daarachter, zowel verkoper als koper, steunen op zijn kennis en bereikbaarheid.
Fam. Goedhart
Hengstdijk
8,0
Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. De service en begeleiding is erg goed. Door de kennis van de omgeving is er een goede verkoopstrategie vastgesteld waardoor de woning erg snel verkocht is. Bedankt!
Dhr. Hovenier
Nieuw Namen
8,5

Contactgegevens

 

+31 (0) 114 - 68 63 77

 

Hooglandsedijk 12
4589 RW Ossenisse

Privacyverklaring

KvK 66968399
BTW NL 856774893B01