Wonen in Zeeuws-Vlaanderen

Wonen in Zeeuws-Vlaanderen

Veel Belgische woningzoekers verhuizen momenteel naar het prachtige Zeeuws-Vlaanderen, aan de grens tussen Nederland en België. Wonen in Zeeuws-Vlaanderen bied je vele voordelen!

De meeste Belgen gaan net over de grens in Zeeuws-Vlaanderen wonen vanwege de lage huizenprijzen. Een vergelijkbaar huis is er al snel 40.000 euro goedkoper dan in België. De huizenprijzen in België stijgen zelfs nog licht. Daar komt nog bij dat de woningen in Zeeuws-Vlaanderen beter zijn onderhouden en het leven er goedkoper is. Daarnaast heb je als Belg, ongeacht of je in Nederland of België werkt, recht op de vele fiscale voordelen die Nederland aan eigenwoningbezitters biedt. Als Belg moet je daar absoluut van profiteren!

Bekijk onderstaand de korte filmpjes en ontdek de voordelen van wonen in Zeeuws-Vlaanderen!

 

Zeeuws-Vlaanderen


Rust en ruimte in Zeeuws-Vlaanderen

Zeeuws-Vlaanderen bied je met haar vele natuur en prachtige polderlandschappen alle rust en ruimte.

 

Belastingvoordeel


Belastingvoordeel voor Belgische kopers

Op basis van het belastingverdrag tussen Nederland en België kun je gebruik maken van de fiscale voordelen die Nederland eigenwoningbezitters biedt.

 

Zeeuws-Vlaanderen


5 vragen aan..

Wij stelden vijf vragen aan Belgische mensen die kort geleden naar Zeeuws-Vlaanderen verhuisden. Wat zijn hun ervaringen?

 

400_verhuizen.png


Vergelijking koopwoningen

Wij vergelijken twee woningen: een woning die te koop staat in Nederland Hulst, en een woning die te koop staat in België Zwijndrecht.

 

 

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over verhuizen naar Zeeuws-Vlaanderen? Dan kun je ons altijd contacteren. Je kan ons zeven dagen per week telefonisch bereiken van 9 uur tot 21 uur. Wij helpen je graag verder!

Contactgegevens

 

+31 (0) 114 - 68 63 77

 

Hooglandsedijk 12
4589 RW Ossenisse

Privacyverklaring

KvK 66968399
BTW NL 856774893B01