Uw woning verkopen ?

U wilt uw woning verkopen. Bij de verkoop van een woning bent u op zoek naar zekerheid, duidelijke taal, goede service en vakmanschap. Precies wat Makelaardij Van Gassen Vastgoed biedt. Ons VBO lidmaatschap staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Hiermee tonen we onze vakbekwaamheid aan, doordat onze makelaars permanent worden getoetst op hun vakkennis.

Maak kennis met een zeer persoonlijk, deskundig en klein hecht team met de professionaliteit en het enthousiasme om u zo goed mogelijk te helpen bij de verkoop van uw woning!

Waarom kiest u voor Makelaardij Van Gassen Vastgoed?

Optimale presentatie van w woning

De marketing van u huis is een belangrijk aspect voor de verkoop. Er moet een zo breed mogelijk publiek worden aangesproken. Hiervoor hanteert Makelaardij Van Gassen Vastgoed een gedegen strategie.

 • Uw woning geniet een optimale presentatie op het internet. Onze zeer overzichtelijke, interactieve website VanGassenVastgoed.nl is het hart van de marketingstrategie. Hier kan de potentiële koper uw woning 24 uur per dag online “bezichtigen”.
 • Uwwoning zal tevens te zien zijn op de grootste en bekendste woningsites: VBO.nlFUNDA.nlPararius.nl, Huislijn.nlJaap.nlMarktplaats.nl, Koopwoningen.nl en Huizenzoeker.nl.
 • Altijd komt een professionele fotograaf foto's en een virtuele tour van uw woning maken.
 • Van uw woning wordt een prachtige en duidelijke plattegrond geschetst.

Uw woning wordt ook in Belgie gepresenteerd 

Van Gassen Vastgoed werkt nauw samen met Woningonline.be. Hierdoor kunnen we de Belgische zoeker beter bereiken. Woningonline.be is een modern makelaarskantoor en kent de Zeeuws-Vlaamse streek goed. De doelstelling is om Belgen duidelijk te maken waarom een overstap naar Zeeuws-Vlaanderen interessant is. Woningonline.be is sterk in de inzet van online marketing en dat is precies waar we ons op zullen richten. Kortom, een absolute meerwaarde die geen enkel ander kantoor kan bieden!

Duidelijkheid in kosten

 • Wij brengen géén advertentie, opstart- of beeindigingskosten in rekening, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. U ontvangt ook geen rekeningen tijdens het verkoopproces. De kosten worden tijdens de overdracht van de woning door de notaris verrekend.
 • Wij hanteren een courtage van 1,5% excl. btw (1,78% incl. BTW) van de verkoopprijs.
 • Tevens werken wij op basis van: Geen Resultaat, Geen Kosten. Dit houdt in dat er na afloop van uw overeenkomst met Makelaardij Van Gassen Vastgoed geen kosten in rekening worden gebracht als uw woning niet is verkocht en u de overeenkomst opzegt.

Optimale dienstverlening

 • U schakelt Makelaardij Van Gassen Vastgoed als intermediair in voor de volledige dienstverlening, van opname tot overdracht van uw woning.
 • Makelaardij Van Gassen Vastgoed is dagelijks van 9.00 uur tot 21.00 uur te bereiken voor klanten en potentiële kopers. Bezichtigingen en afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en in het gehele weekend.
 • Wij houden u op de hoogte door goed contact te houden. Via het digitale VGV Dashboard wordt u op de hoogte gehouden van het gehele verkoopproces.

De meest moderne makelaar

 • De VGV app voor uw smartphone installeert u om op de hoogte te blijven van alles rondom de verkoop van uw woning.
 • Op de tuinborden staan sms-codes. Via de ontvangen sms kan men direct naar onze mobiele website en ontvangt men eerste informatie.
 • Na iedere bezichtiging ontvangt degene die heeft bezichtigd een online vragenlijst die men snel kan invullen. U ontvangt vervolgens een rapport en derhalve een objectieve terugkoppeling van degene die de woning heeft bezichtigd.
 • Ondertekenen van bemiddelingsovereenkomsten en koopovereenkomsten doen wij digitaal via ValidSign. Makkelijk en milieuvriendelijk!
 • Korte video's van de streek worden toegevoegd aan de detailpagina van de woning.
 • Via de VGV Whatsapp groep blijft u op de hoogte van alles dat wij doen.
 • Woningvideo's en Virtual  tours worden ingezet om met bewegend beeld uw woning sneller, duidelijker en overzichtelijker in beeld te brengen.

Kortom, een buitengewone makelaarsdienst voor een ongewoon tarief!

Voor een vrijblijvend gesprek kunt u contact opnemen via de bekendgemaakte gegevens.

Contactgegevens

 

+31 (0) 114 - 68 63 77

 

Hooglandsedijk 12
4589 RW Ossenisse

Privacyverklaring

KvK 66968399
BTW NL 856774893B01