Bossestraat De entreehal met trapopgang De entreehal met trapopgang De woonkamer De woonkamer De woonkamer De woonkamer De woonkeuken + 32 De woonkeuken De open woonkeuken De achteruitgang en bijkeuken De bijkeuken Het toilet De badkamer De badkamer De doucheruimte en het ligbad in de badkamer De slaapkamer begane grond De slaapkamer begane grond De berg-/hobby ruimte De berg-/hobby ruimte De overloop De overloop De slaapkamer De slaapkamer De tweede slaapkamer De tweede slaapkamer De derde slaapkamer De derde slaapkamer De vierde slaapkamer De vierde slaapkamer Het toilet op de verdieping De garage De garage De achterzijde van de woning De tuin De tuin De tuin De tuin met overkapping Het straatbeeld Plattegrond begane grond Plattegrond verdieping Plattegrond berging
Bossestraat 101
Vogelwaarde
€ 359.000  K.K.
Perceelsgrootte: 650 m2 Slaapkamers: 5
Garage: Ja Gebruiksoppervlakte wonen: 152 m2
Bouwjaar: 1900
  • Prachtige vrijstaande woning
  • Groot perceel en zonnige tuin op het zuiden
  • Slaap- en badkamer op de begane grond
  • Bijkeuken voor witgoed
  • Gelijkvloers wonen mogelijk
  • 4 slaapkamers op de verdieping, ruime overloop
  • Eigen oprit voor meerdere auto's
  • Dicht bij alle voorzieningen
  • Energielabel F

Korte omschrijving

Doe een virtuele bezichtiging! Wandel rustig online door de woning!

Wat een prachtig gelegen vrijstaande woning! Het pand staat op een perceel van maar liefst 650 m2. Daar staan ook nog een garage en een bergschuur op. De royale tuin, gelegen op het zuiden, is bijzonder fijn. We laten je graag de woning zien! Dat kan bij ons ook ’s avonds en in het weekend.

Op de begane grond vind je een entreehal, het toilet, de woonkamer, de open keuken (in 2018 geplaatst), een bijkeuken, een slaapkamer en de badkamer. Je kan hier dus gelijkvloers wonen! De eerste verdieping beschikt over vier slaapkamers. De woning ligt in een rustige omgeving, op loop- en fietsafstand van de supermarkt, de basisschool en de sportvelden.

Begane grond

Bij binnenkomst betreed je een ruime entreehal met meterkast en een fraaie trapopgang. Deze hal vormt de toegang tot de woonkamer en de rest van het huis. De woonkamer, met veel natuurlijk licht, is een warme en uitnodigende ruimte. De aangrenzende open keuken met openslaande tuindeuren. De keuken die is geplaatst in 2018, is voorzien van een 5-pits gasfornuis, afzuigkap en wasbak met eigen boiler. Via de keuken bereik je de praktische bijkeuken, compleet met witgoedaansluitingen en ruimte voor een vaatwasmachine. Er is ook een toilet aanwezig.

Maar dat is nog niet alles! De begane grond herbergt ook een comfortabele slaapkamer en een stijlvolle badkamer, uitgerust met een doucheruimte, een ligbad en een wastafel. En alsof dat nog niet genoeg is, beschikt deze woning over een verwarmde garage met een extra ruimte die je kunt inrichten als hobbykamer, werkplaats of berging - de mogelijkheden zijn eindeloos. Vanuit hier heb je bovendien toegang tot de goed onderhouden achtertuin met een sfeervolle overkapping.

Eerste verdieping

Op de verdiepingsvloer vind je naar een royale overloop, waar de ruimte van deze woning echt tot uiting komt. Hier zijn maar liefst 4 slaapkamers. Eén van de slaapkamers beschikt over slimme inbouw bergruimte, en er is een apart toilet en een handige bergruimte waar tevens de cv-installatie zich bevindt.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van houten kozijnen en dubbel glas, behalve de voordeur. Het buitenschilderwerk is in 2018 nog gedaan. De verwarming en de warmwatervoorziening vinden plaats door middel van een gecombineerde HR C.V. ketel van het merk Nefit uit het jaar 2013.

Geniet van de zon op het ruime zuidelijk gelegen perceel, dat is omringd door een keurig onderhouden tuin. Er is voldoende parkeergelegenheid op de eigen oprit voor meerdere voertuigen. Een los bergschuurtje biedt extra opbergruimte voor tuinbenodigdheden en meer.

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar (van 9u tot 21u) om je vragen te beantwoorden of om deze woning te bezichtigen!

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen met betrekking tot deze woning? Dat kan. Via het tabblad 'Brochure' kunt u de complete brochure direct aanvragen en downloaden.

Gelieve onderstaand formulier in te vullen om de brochure te downloaden.

* Verplichte velden

REAGEER DIRECT OP DEZE WONING

Contactgegevens

 

+31 (0) 114 - 68 63 77

 

Hooglandsedijk 12
4589 RW Ossenisse

Privacyverklaring

KvK 66968399
BTW NL 856774893B01