Nieuwediepstraat De woonkamer De woonkamer De entreehal De woonkamer Prachtige glas in lood ramen De woonkamer De opslaande deuren + 21 De woonkamer De woonkeuken De woonkeuken De gang en het toilet De trapopgang De overloop De overloop De slaapkamer De slaapkamer De tweede slaapkamer De tweede slaapkamer De badkamer Het dakterras Het dakterras Het uitzicht Het uitzicht De tuin De tuin Het straatbeeld Plattegrond gelijkvloers Plattegrond verdieping Plattegrond bergzolder
Nieuwediepstraat 90
Terneuzen
€ 137.500  K.K.
Perceelsgrootte: 70 m2 Slaapkamers: 2
Garage: Nee Gebruiksoppervlakte wonen: 79 m2
Bouwjaar: 1926
  • Dicht bij het gezellige stadscentrum en de Westerschelde
  • Karakteristieke kenmerken
  • Vrije achterom
  • Dakterras met prachtig uitzicht
  • Energielabel G

Korte omschrijving

Doe een virtuele bezichtiging! Wandel rustig online door de woning!

Deze eengezinswoning is uitstekend om je wooncarriere te starten. Het pand bevindt zich in het oude stadscentrum van Terneuzen, zeer dicht bij alle denkbare voorzieningen. De woning beschikt over karakteristieke glas-in-loodramen. De woning biedt een ruime woon- en eetkamer, twee slaapkamers en een tuin. De woning is grotendeels voorzien van rolluiken. Er is een bergzolder die extra opslagruimte biedt.

Werkelijk ideaal als je in de binnenstad van Terneuzen wilt wonen voor een scherpe prijs. Er is voldoende parkeergelegenheid voor je auto. Alle faciliteiten en voorzieningen bereik je binnen enkele minuten. Zo zijn de scholen op loopafstand, ben je zo in het winkelcentrum van Terneuzen en snel op de zeedijk van de Westerschelde.

Begane grond

Bij binnenkomst in de entreehal vind je de meterkast en de trapkast. De woon- en eetkamer is ruim en biedt toegang tot de woonkeuken. De keuken voorzien van prachtige grote karakteristieke houten deuren, een afzuigkap en aansluitingen voor losse apparatuur, en via de houten schuifpui bereik je de tuin. Vervolgens is er een bijkeuken met witgoedaansluiting, extra berging, toegang tot een toilet en tot de tuin via een achterdeur. De tuin is toegankelijk via een achterom en biedt een heerlijke buitenruimte.

Eerste verdieping

De overloop op de eerste verdieping leidt naar twee slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel en een ligbad, ideaal voor ontspanning. Eén van de slaapkamers heeft een handige bergkast, kunststof kozijnen en rolluiken. De tweede slaapkamer biedt toegang tot een ruim dakterras met prachtig uitzicht, perfect voor ontspanning in de buitenlucht. Een vlizotrap op de overloop leidt naar de bergzolder, die volop extra opslagruimte biedt.

Bijzonderheden

De woning is deels voorzien van kunststof en deels houten kozijnen en merendeels dubbele beglazing. Er zijn schitterende glas-in-lood ramen. Verder zijn de voorste ramen beneden en de eerste verdieping nieuwe kunststof kozijnen geplaatst. De verwarming vindt plaats via een gaskachel in de woonkamer en een elektrische kachel in een van de slaapkamers. Warm water wordt geleverd door een elektrische boiler.

Het is een gezellige wijk met alle voorzieningen op loop- en fietsafstand. De basisschool en de middelbare school tref je op fietsafstand. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar (van 9u tot 21u) om jouw vragen te beantwoorden of om deze woning te bezichtigen!

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen met betrekking tot deze woning? Dat kan. Via het tabblad 'Brochure' kunt u de complete brochure direct aanvragen en downloaden.

Gelieve onderstaand formulier in te vullen om de brochure te downloaden.

* Verplichte velden

REAGEER DIRECT OP DEZE WONING

Contactgegevens

 

+31 (0) 114 - 68 63 77

 

Hooglandsedijk 12
4589 RW Ossenisse

Privacyverklaring

KvK 66968399
BTW NL 856774893B01